Dámska kabelka na rameno béžová - Coveri Nina

Dámska kabelka na rameno béžová - Coveri Nina

Dámska kabelka na rameno béžová - Coveri Nina

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka na rameno béžová - Coveri Nina - popis produktu

Veľmi elegantná, jednofarebná, napriek tomu módna kabelka od značky Coveri je perfektnou voľbou do mesta aj do práce. Kabelka je veľká a vo vnútri priestranná. Po otvorení hlavného zipsu, nájdete dostatok priestoru, pre všetky Vaše veci čo potrebujete mať pri sebe a nechýbajú postranné malé vrecká v podšívke. Na zadnej strane malé zipsové vrecko. Na prednej strane logo značky. Kabelka má dlhé uši, ale aj prídavný dlhý popruh, takže ju môžete nosiť tak, ako budete potrebovať. Doplnky sú strieborné farby. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery: 39 x 26 x 13 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 57 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: CC8004-6

Produkt Dámska kabelka na rameno béžová - Coveri Nina je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kabelka na rameno béžová - Coveri Nina - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky
ZnačkaCoveri World
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska kabelka na rameno béžová - Coveri Nina - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka na rameno béžová - Coveri Nina - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka na rameno béžová - Coveri Nina - ako nakúpiť najvýhodnejšie?