Dámska kabelka do ruky fuchsiová - Coveri Arissia

Dámska kabelka do ruky fuchsiová - Coveri Arissia

Dámska kabelka do ruky fuchsiová - Coveri Arissia

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka do ruky fuchsiová - Coveri Arissia - popis produktu

Kabelku môžete ľahko skombinovať so svojim oblečením a vždy budete mať istotu, že podporia váš štýl. Hlavný úložný priestor zaistíte zipsom a nájdete v ňom otvorenú priehradku a uzatvárateľné vrecko na drobnosti. Kabelku noste v ruke, alebo na predlaktí. K dispozícii vám je aj pripínací popruh pre prípad, že ju budete chcieť nosiť na ramene. V zadnej časti potom nájdete vrecko na zips. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: tmavo strieborné Rozmery (max.): 30 x 22 x 14 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka uší: 32 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: SXSA1712-2

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kabelka do ruky fuchsiová - Coveri Arissia patrí do skupiny produktov Kabelky do ruky od značky Coveri World, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske kabelky do ruky, vyrába ho značka Coveri World, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska kabelka do ruky fuchsiová - Coveri Arissia - parametre produktu

Dámska kabelka do ruky fuchsiová - Coveri Arissia - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka do ruky fuchsiová - Coveri Arissia - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka do ruky fuchsiová - Coveri Arissia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?