Dámska kabelka cez rameno fuchsiová - Coveri Orena

Dámska kabelka cez rameno fuchsiová - Coveri Orena

Dámska kabelka cez rameno fuchsiová - Coveri Orena

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka cez rameno fuchsiová - Coveri Orena - popis produktu

Príjemná a elegantná kabelka pre ženy od značky Coveri. Priestor Vám pri tejto módnej kráske rozhodne chýbať nebude. Jednoduchosť strihu vyvažuje povrch mäkkej koženky a ozdobné prešitie. Hlavné vrecko uzavrite zipsom, vo vnútri nájdete aj menšie vrecká v podšívke. Na zadnej strane malé zipsové vrecko a na prednej strane logo značky. Kabelka bude vynikať na vašom ramene, ale máte k dispozícii aj pripínací popruh z hladkej koženky, na nosenie do kríža. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 38 x 39 x 14 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 41 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: CWHTS112-2

Produkt Dámska kabelka cez rameno fuchsiová - Coveri Orena patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kabelky cez rameno, vyrába ho značka Coveri World, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámska kabelka cez rameno fuchsiová - Coveri Orena - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Kabelky cez rameno
ZnačkaCoveri World
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska kabelka cez rameno fuchsiová - Coveri Orena - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka cez rameno fuchsiová - Coveri Orena - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka cez rameno fuchsiová - Coveri Orena - ako nakúpiť najvýhodnejšie?