Dámska kabelka cez plece čierna - Enrico Benetti Beukel

Dámska kabelka cez plece čierna - Enrico Benetti Beukel

Dámska kabelka cez plece čierna - Enrico Benetti Beukel

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka cez plece čierna - Enrico Benetti Beukel - popis produktu

Dámska priestranná kabelka, v čiernej farbe, od značky Enrico Benetti s dvoma ušami. Do kabelky pohodlne uložíte 15' notebook, pre ktorý je určená samostatná priehradka. Vnútri sú menšie postranné priehradky a vrecká na zips. Hodí sa na pracovné schôdzky, do školy, alebo na kratší výlet. Je vyrobená z na dotyk príjemnej a kvalitnej koženky. Neváhajte a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30tich dní.     A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: tmavostrieborné Rozmery (max.): 44 x 31 x 12 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 62 cm Dĺžka popruhu: - Kód tovaru: 66659

Produkt Dámska kabelka cez plece čierna - Enrico Benetti Beukel patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Enrico Benetti v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kabelky cez rameno, vyrába ho značka Enrico Benetti, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený female.

Produkt Dámska kabelka cez plece čierna - Enrico Benetti Beukel je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske kabelky cez plece od značky Enrico Benetti, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska kabelka cez plece čierna - Enrico Benetti Beukel - parametre produktu

Dámska kabelka cez plece čierna - Enrico Benetti Beukel - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka cez plece čierna - Enrico Benetti Beukel - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka cez plece čierna - Enrico Benetti Beukel - ako nakúpiť najvýhodnejšie?