Dámska bežecká nerozopínateľná mikina bez kapucne #7764457

Dámska bežecká nerozopínateľná mikina bez kapucne #7764457

Dámska bežecká nerozopínateľná mikina bez kapucne #7764457

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska bežecká nerozopínateľná mikina bez kapucne - popis produktu

Dámska bežecká nerozopínateľná mikina bez kapucne. Tento produkt sme ušili z ľahkého materiálu s technológiou 4FDry, ktorý zaručuje správny odvod vlhkosti navonok. Vďaka elastickým vláknam sa mikina prispôsobí vášmu telu a špeciálna štruktúra tkaniny podporí váš tepelný komfort. Okrem toho má pod krkom krátky zips, ktorý môžete rozopnúť, keď potrebujete zlepšiť prúdenie vzduchu. Ľavá manžeta má otvor na hodinky, aby ste mohli pohodlne sledovať svoj výkon. Reflexné prvky zlepšujú bezpečnosť a viditeľnosť pri zhoršených svetelných podmienkach. Dámska bežecká nerozopínateľná mikina bez kapucne - VLASTNOSTI: reflexné prvky, vpredu krátky zips, priedušný materiál s technológiou 4FDry zaručuje správny odvod vlhkosti, špeciálna štruktúra tkaniny podporí váš tepelný komfort, otvor na hodinky v ľavej manžete.

Produkt Dámska bežecká nerozopínateľná mikina bez kapucne #7764457 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske mikiny, patrí značke 4F, vo farbe modrá, modrý, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Dámska bežecká nerozopínateľná mikina bez kapucne - parametre produktu

Farbamodrá
Určeniefemale
KategóriaMikiny, Dámske mikiny
Značka4F
Farbamodrá, modrý
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska bežecká nerozopínateľná mikina bez kapucne - história ceny a dostupnosti

Dámska bežecká nerozopínateľná mikina bez kapucne - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska bežecká nerozopínateľná mikina bez kapucne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?