Dámska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - hnedá #9412071

Dámska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - hnedá #9412071

Dámska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - hnedá #9412071

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - hnedá - popis produktu

Dámska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou je ideálna ako prvok bežného, tak aj športového každodenného outfitu. Produkt má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave. Pletenina s interlokovou väzbou je mäkká a hladká na dotyk. Vďaka vysokej pružnosti vlákien je interloková pletenina veľmi pohodlná na nosenie a dokonale sa prispôsobí postave. Preto tento produkt bude dobrou voľbou na každodenné použitie, najmä pred alebo po tréningu. Dámska tepláková mikina s kapucňou má strednú gramáž 350 gsm, vďaka čomu je mäkká a priedušnejšia. Dámska nerozopínateľná tepláková mikina je vyrobená v 77% z bavlny, vďaka čomu je mäkká, odolná a príjemná na dotyk. Vďaka prísade polyesteru (18%) materiál si zachováva svoj strih a je odolný voči opotrebovaniu aj počas mnohých sezón. Výstrih s integrovanou kapucňou. Výstrih so zapínaním na zips. Manžety s elastickým lemom. Vpredu je otvorené klokanie vrecko. Obliekaná cez hlavu. Raglánové rukávy neobmedzujú voľnosť pohybu. Spodná časť so širokým elastickým lemom. Dámska mikina s kapucňou 4F - VLASTNOSTI: gramáž: 350 gsm ponúkane veľkosti: XS-XXL bez podšívky strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu štandardný strih s dĺžkou po boky produkt je vyrobený v 77 % z bavlny, a preto je mäkký, odolný a príjemný na dotyk vďaka prísade polyesteru (18%) materiál si zachováva svoj strih a je odolný voči opotrebovaniu aj počas mnohých sezón jednotné farby, ktoré sa hodia k mnohým outfitom hladká, mäkká a pružná pletenina s interlokovou väzbou výstrih so zapínaním na zips a integrovanou kapucňou manžety s elastickým lemom vpredu otvorené klokanie vrecko, oblieka sa cez hlavu raglánové rukávy neobmedzujú voľnosť pohybu spodná časť s elastickým lemom

Produkt Dámska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - hnedá #9412071 patrí do skupiny produktov Dámske mikiny, patrí značke 4F, vo farbe hnedá, hnedý, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske tepláky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je hnedá, hnedý v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - hnedá - parametre produktu

Farbahnedá
Určeniefemale
KategóriaMikiny, Tepláky, Dámske mikiny, Dámske tepláky
Značka4F
Farbahnedá, hnedý
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - hnedá - história ceny a dostupnosti

Dámska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - hnedá - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - hnedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?