Dámska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - čierna #8619950

Dámska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - čierna #8619950

Dámska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - čierna #8619950

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - čierna - popis produktu

Dámska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou. Je vyrobená z hladkého, jednostranne česaného úpletu s vysokým obsahom bavlny, vďaka čomu je produkt mäkký a príjemný na dotyk. Dobre poslúži ako súčasť každodenného outfitu v chladnejšom období. Má voľnejší oversize strih s raglánovými rukávmi a bočnými vreckami.   Tepláková mikina s kapucňou - VLASTNOSTI: strih: oversize, 2 bočné vrecká kryté vo šve, nerozopínateľná, raglánové rukávy neobmedzujú voľnosť pohybu, elastický lem na manžetách a na spodnej časti, dvojvrstvová kapucňa bez regulácie, česané vnútro zaručuje tepelný komfort, mäkký na dotyk materiál s vysokým obsahom bavlny zaručuje každodenné pohodlie používania.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske mikiny, patrí značke 4F, vo farbe černý, ČIERNA, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - čierna #8619950 patrí do skupiny produktov Dámske tepláky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaMikiny, Tepláky, Dámske mikiny, Dámske tepláky
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - čierna - história ceny a dostupnosti

Dámska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?