Dámska nerozopínateľná tepláková mikina bez kapucne - čierna #8896314

Dámska nerozopínateľná tepláková mikina bez kapucne - čierna #8896314

Dámska nerozopínateľná tepláková mikina bez kapucne - čierna #8896314

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 32,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska nerozopínateľná tepláková mikina bez kapucne - čierna - popis produktu

Dámska nerozopínateľná tepláková mikina bez kapucne je ideálna ako súčasť bežného aj športového každodenného outfitu. Má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave. Teplákový úplet typu french terry je na jednej strane hladký, zatiaľ čo na druhej strane je viditeľná slučková väzba. Úplet v tejto väzbe je mäkší, vzdušnejší a tenší na dotyk. Dámska tepláková mikina bez kapucne má strednú gramáž 300 g/m2, vďaka čomu je mäkká a priedušná. Dámska nerozopínateľná tepláková mikina je vyrobená v 77% z bavlny, vďaka čomu je mäkká, odolná a príjemná na dotyk. Vďaka prísade polyesteru (23%) materiál si zachováva svoj strih a je odolný voči opotrebovaniu aj počas mnohých sezón. Mikina nemá podšívku, preto je ľahšia a vhodná na teplejšie dni. Okrúhly výstrih je zakončený miernym rebrovaním. Manžety s elastickým lemom. Klasický strih bez vreciek. Obliekaná cez hlavu. Spodná časť so širokým elastickým lemom. Dámska mikina 4F bez kapucne - VLASTNOSTI: gramáž: 300 gsm ponúkane veľkosti: XS-XXL bez podšívky strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu štandardný strih s dĺžkou po boky produkt je vyrobený v 77 % z bavlny, a preto je mäkký, odolný a príjemný na dotyk vďaka prísade polyesteru (23%) materiál si zachováva svoj strih a je odolný voči opotrebovaniu aj počas mnohých sezón jednotné farby na doplnenie akéhokoľvek outfitu teplákový úplet typu french terry je na jednej strane hladký, zatiaľ čo na druhej strane je viditeľná slučková väzba zaokrúhlený výstrih s elastickým lemom manžety s elastickým lemom bez vreciek oblieka sa cez hlavu spodná časť s elastickým lemom

Tento produkt nájdete v skupine Dámske mikiny, patrí značke 4F, vo farbe černý, ČIERNA, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska nerozopínateľná tepláková mikina bez kapucne - čierna #8896314 patrí do skupiny produktov Dámske tepláky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámska nerozopínateľná tepláková mikina bez kapucne - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaMikiny, Tepláky, Dámske mikiny, Dámske tepláky
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska nerozopínateľná tepláková mikina bez kapucne - čierna - história ceny a dostupnosti

Dámska nerozopínateľná tepláková mikina bez kapucne - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska nerozopínateľná tepláková mikina bez kapucne - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?