Dámska nerozopínateľná trekingová mikina s kapucňou #7763802

Dámska nerozopínateľná trekingová mikina s kapucňou #7763802

Dámska nerozopínateľná trekingová mikina s kapucňou #7763802

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska nerozopínateľná trekingová mikina s kapucňou - popis produktu

Dámska nerozopínateľná trekingová mikina s kapucňou. Produkt je vybavený vodeodolnou a priedušnou membránou NeoDry 8 000 / 5 000. Vonkajší materiál je dodatočne pokrytý hydrofóbnym povlakom. Spolu s membránou chráni pred absorpciou vlhkosti počas miernych zrážok. Mikina je skvelou alternatívou pre ťažké bundy. Vďaka kompaktnému prevedeniu nezaberie veľa miesta v batožine a skvele sa hodí na nepriaznivé poveternostné podmienky. Dámska nerozopínateľná trekingová mikina s kapucňou - VLASTNOSTI: nezateplená, nerozopínateľná, zips v dĺžke 1/2 umožňuje čiastočné rozopnutie mikiny, 2 bočné vrecká zapínané na zips, manžety s otvormi na palec, raglánové rukávy neobmedzujú voľnosť pohybu, pohodlná kapucňa s elastickou reguláciou, pozdĺž trupu je krytý vo šve ventilačný systém zapínaný na zips, prináša správnu reguláciu prúdenia vzduchu, priedušná, vodeodolná membrána s parametrami 8 000 / 5 000 chráni pred vlhkosťou pri miernych zrážkach, hydrofóbna impregnácia vonkajšieho materiálu znižuje absorpciu vlhkosti, elastický, mimoriadne ľahký materiál vyrobený v technológii Ultralight je priliehavý k telu a poskytuje maximálnu voľnosť pohybu.. PARAMETRE: Membrána: NeoDry 8 000 Vodeodolnosť: 8 000 mm H2O Priedušnosť: 5 000 g/m2/24h

Tento produkt nájdete v skupine Dámske mikiny, patrí značke 4F, vo farbe šedá, šedý, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Dámska nerozopínateľná trekingová mikina s kapucňou - parametre produktu

Farbašedá
Určeniefemale
KategóriaMikiny, Dámske mikiny
Značka4F
Farbašedá, šedý
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska nerozopínateľná trekingová mikina s kapucňou - história ceny a dostupnosti

Dámska nerozopínateľná trekingová mikina s kapucňou - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska nerozopínateľná trekingová mikina s kapucňou - ako nakúpiť najvýhodnejšie?