Chlapčenské rýchloschnúce športové tričko - biele

Chlapčenské rýchloschnúce športové tričko - biele

Chlapčenské rýchloschnúce športové tričko - biele

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 17,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Chlapčenské rýchloschnúce športové tričko - biele - popis produktu

Chlapčenské tréningové tričko - spoľahlivá podpora a pohodlie v každej fáze tréningu Bežecké tričko bolo technologicky prispôsobené na behanie na kratšie alebo dlhšie vzdialenosti. Vďaka rýchloschnúcim vláknam, pohodlnému strihu či reflexným prvkom poskytuje bežecké tričko všestrannú podporu v rôznych podmienkach a na akejkoľvek trase. Produkt má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave, a štandardnú dĺžku, ktorá siaha po boky. Vďaka interlokovej väzbe je tkanina pevná, ale mäkká, pohodlná a pohlcuje vlhkosť. Na oboch stranách má hladkú štruktúru. Detské bežecké tričko je vyrobené zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí. Vďaka prísade elastanu (12%) je materiál mierne elastický a pohodlne sa prispôsobí postave. Tréningové tričko s krátkym rukávom má rýchloschnúce vlákna s technológiou 4FDry, ktorá podporuje správny odvod vlhkosti smerom od tela. Zaokrúhlený výstrih. Na prednej strane je viditeľná potlač '4F Active'. Tréningové tričko pre chlapcov - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: 122-164 strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu štandardný strih s dĺžkou po boky produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí mierne elastický materiál vďaka prísade elastanu (12%) jednotné farby na doplnenie akéhokoľvek outfitu mäkká a odolná interloková pletenina s hladkou textúrou na oboch stranách zaokrúhlený výstrih vpredu potlač '4F Active' rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje odvod vlhkosti navonok

Tento produkt nájdete v skupine Biele tričká, patrí značke 4F, 4F JUNIOR, farebný variant je biela, bílý, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je vhodný male.

Chlapčenské rýchloschnúce športové tričko - biele - parametre produktu

Farbabiela
Určeniemale
KategóriaTričká, Biele tričká
Značka4F, 4F JUNIOR
Farbabiela, bílý
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Chlapčenské rýchloschnúce športové tričko - biele - história ceny a dostupnosti

Chlapčenské rýchloschnúce športové tričko - biele - ďalšie zaujímavé produkty

Chlapčenské rýchloschnúce športové tričko - biele - ako nakúpiť najvýhodnejšie?