Dámske slim tričko bez potlače - biele

Dámske slim tričko bez potlače - biele

Dámske slim tričko bez potlače - biele

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske slim tričko bez potlače - biele - popis produktu

Dámske tričko je ideálne ako súčasť ležérneho aj športového každodenného outfitu. Tento produkt má priliehavý slim strih, ktorý prilieha k telu. Vďaka väzbe single jersey s hladkým povrchom je tričko pružné a pohodlné. Vďaka gramáži 180 gsm je dámske tričko bez potlače mäkké na dotyk a dobre prilieha k telu. Materiál nie je priesvitný a poskytuje odolnosť a pohodlie pri celoročnom nosení. Dámske tričko 4F je vyrobené v 95% bavlny, vďaka čomu je mäkké, odolné a príjemné na dotyk. Vďaka prísade elastanu (5%) je materiál mierne elastický a pohodlne sa prispôsobí postave. Okrúhly výstrih je zakončený miernym rebrovaním. Dámske tričko s krátkym rukávom - VLASTNOSTI: gramáž: 180 gsm ponúkane veľkosti: XS-XXL strih: slim, ktorý prilieha k telu štandardný strih s dĺžkou po boky produkt je vyrobený v 95 % z bavlny, a preto je mäkký, odolný a príjemný na dotyk mierne elastický materiál vďaka prísade elastanu (5%) jednotné farby na doplnenie akéhokoľvek outfitu mäkká na dotyk pletenina single jersey s hladkým povrchom okrúhly výstrih je zakončený miernym rebrovaním

Tento produkt nájdete v skupine Dámske tričká, je v ponuke značky 4F, farebný variant je biela, bílý v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Produkt Dámske slim tričko bez potlače - biele patrí do skupiny produktov Biele tričká, patrí značke 4F, farebný variant je biela, bílý, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je vhodný female.

Dámske slim tričko bez potlače - biele - parametre produktu

Farbabiela
Určeniefemale
KategóriaTričká, Dámske tričká, Biele tričká
Značka4F
Farbabiela, bílý
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámske slim tričko bez potlače - biele - história ceny a dostupnosti

Dámske slim tričko bez potlače - biele - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske slim tričko bez potlače - biele - ako nakúpiť najvýhodnejšie?