Dámske regular tričko bez potlače - biele #9256895

Dámske regular tričko bez potlače - biele #9256895

Dámske regular tričko bez potlače - biele #9256895

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske regular tričko bez potlače - biele - popis produktu

Dámske tričko bez potlače je ideálne ako súčasť ležérneho aj športového každodenného outfitu. Produkt má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave, a štandardnú dĺžku, ktorá siaha po boky. Vďaka väzbe single jersey s hladkým povrchom na jednej strane je tričko pružné a pohodlné. Vďaka gramáži 160 gsm je dámske tričko bez potlače mäkké na dotyk a priedušné. Produkt je ideálny na nosenie najmä v lete alebo ako prvá vrstva pod blúzku či košeľu. Dámske tričko bez potlače s krátkymi rukávmi je vyrobené v 100 % z bavlny, preto je mäkké, odolné a príjemné na dotyk. Okrúhly výstrih je zakončený miernym rebrovaním. Tričko pre ženy - VLASTNOSTI: gramáž: 160 gsm ponúkane veľkosti: XS-XXL strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu produkt je vyrobený zo 100 % bavlny, a preto je mäkký, odolný a príjemný na dotyk jednotné farby, ktoré sa hodia k mnohým outfitom mäkká na dotyk pletenina single jersey s hladkým povrchom okrúhly výstrih je zakončený miernym rebrovaním

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske tričká, je v ponuke značky 4F, farebný variant je biela, bílý v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Produkt Dámske regular tričko bez potlače - biele #9256895 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Biele tričká, patrí značke 4F, farebný variant je biela, bílý, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je vhodný female.

Dámske regular tričko bez potlače - biele - parametre produktu

Farbabiela
Určeniefemale
KategóriaTričká, Dámske tričká, Biele tričká
Značka4F
Farbabiela, bílý
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámske regular tričko bez potlače - biele - história ceny a dostupnosti

Dámske regular tričko bez potlače - biele - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske regular tričko bez potlače - biele - ako nakúpiť najvýhodnejšie?