Dámske rýchloschnúce bežecké tričko s dlhým rukávom - biele

Dámske rýchloschnúce bežecké tričko s dlhým rukávom - biele

Dámske rýchloschnúce bežecké tričko s dlhým rukávom - biele

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske rýchloschnúce bežecké tričko s dlhým rukávom - biele - popis produktu

Dámska bežecká kolekcia UNLEASH THE OPPORTUNITIES bola vytvorená pre ženy, ktoré rady posúvajú svoje hranice. Farebná paleta je založená na energickej zelenej a fialovej, ktoré sú doplnené zlomenou bielou a čiernou. Pre túto líniu sú charakteristické vzdušné tkaniny a priliehavé strihy. Oblečenie je vyrobené z ultraľahkých, elastických materiálov s technológiou 4FDry na zabezpečenie pohodlia počas cvičenia. Dámske bežecké tričko s dlhým rukávom - spoľahlivá podpora a pohodlie v každej fáze tréningu Bežecké tričko bolo technologicky prispôsobené na behanie na kratšie alebo dlhšie vzdialenosti. Vďaka rýchloschnúcim vláknam, pohodlnému strihu či reflexným prvkom poskytuje bežecké tričko všestrannú podporu v rôznych podmienkach a na akejkoľvek trase. Produkt má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave, a štandardnú dĺžku, ktorá siaha po boky. Materiál je odolný a zároveň mäkký, dobre sedí a absorbuje vlhkosť. Na oboch stranách má hladkú štruktúru. Dámske bežecké tričko s dlhými rukávmi je vyrobené zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí. Rýchloschnúce tričko s dlhým rukávom má rýchloschnúce vlákna s technológiou 4FDry, ktorá podporuje odvod vlhkosti smerom von od tela. Zaokrúhlený výstrih. Viditeľný reflexný prvok na chrbte. Perforovaný, ľahký úplet podporuje priedušnosť počas cvičenia. Bočné rozparky poskytujú väčšiu voľnosť pohybu. Pozrite si: Ako si vybrať bežecké oblečenie? Dámske bežecké tričko s dlhým rukávom - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: XS-3XL strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu štandardný strih s dĺžkou po boky produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí jednotné farby na doplnenie akéhokoľvek outfitu mäkká a odolná interloková pletenina s hladkou textúrou na oboch stranách zaokrúhlený výstrih reflexné prvky na chrbte perforovaný panel podporuje ventiláciu bočné rozparky rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje odvod vlhkosti navonok

Produkt Dámske rýchloschnúce bežecké tričko s dlhým rukávom - biele patrí do skupiny produktov Dámske tričká, je v ponuke značky 4F, farebný variant je biela, bílý v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Biele tričká, patrí značke 4F, farebný variant je biela, bílý, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je vhodný female.

Produkt Dámske rýchloschnúce bežecké tričko s dlhým rukávom - biele je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske tričká s dlhým rukávom, patrí značke 4F, farebný variant je biela, bílý, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámske rýchloschnúce bežecké tričko s dlhým rukávom - biele - parametre produktu

Farbabiela
Určeniefemale
KategóriaDámske tričká, Biele tričká, Dámske tričká s dlhým rukávom
Značka4F
Farbabiela, bílý
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámske rýchloschnúce bežecké tričko s dlhým rukávom - biele - história ceny a dostupnosti

Dámske rýchloschnúce bežecké tričko s dlhým rukávom - biele - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske rýchloschnúce bežecké tričko s dlhým rukávom - biele - ako nakúpiť najvýhodnejšie?