Case Logic Evolution Plus batoh na 15,6

Case Logic Evolution Plus batoh na 15,6" notebook BPEP115K CL-BPEP115K

Case Logic Evolution Plus batoh na 15,6

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Case Logic Evolution Plus batoh na 15,6" notebook BPEP115K CL-BPEP115K - popis produktu

Či už vyrazíte na každodennú cestu do roboty alebo na jednodenný výlet s prenocovaním, tento batoh so zameraním na pohodlie a funkčnosť s citom pre techniku vám bude kryť chrbát. Outdoorom-inšpirovaný vzhľad spoločne s praktickými prvkami pre každodenné využitie osloví novú generáciu ľudí pracujúcu v kanceláriách.   Samostatný oddiel pre 15,6“ notebook a samostatné vrecko v hlavnom oddiely pre 10“ tablet alebo iPad Rýchlo prístupné horné vrecko na zips pre pohodlné uloženie okuliarov alebo mobilného telefónu. Dvojité chrbtové bedrové polstrovanie slúži ako „pašerácke“ vrecko na cenné drobnosti. Do priestorného hlavného oddielu sa vojde všetka každodenná výbava až po šaty na prezlečenie. Predné kapsa obsahuje organizér pre prehľadné usporiadanie drobného každodenného príslušenstva. Nenápadné a pritom rýchlo prístupné predné vrecko ako stvorené pre lístok, papierové vreckovky, balíček žuvačiek apod. Istiaci popruh na chrbte batohu ide ľahko prevliecť cez teleskopickú rukoväť pojazdného cestovného kufra. Sieťované bočné vrecko je dostatočne veľké, aby sa doňho vošla fľaša s vodou. Do druhého bočného vrecka tento raz na zips môžete umiestiť svoj MP3 prehrávač a kábel od slúchadiel pretiahnuť bez obáv von. Dva robustné prípojné body pre pripevnenie karabín. Dve uchá, horné a dolné výrazne uľahčujú manipuláciu s batohom najme pri ukladaní do batožinového priestoru nad hlavou. Farba: čierna Materiál: nylon Vonkajšie rozmery: 33,0 x 31,5 x 45,0 cm Vnútorné rozmery: 26,7 x 4,4 x 38,5 cm Objem: 30 l Hmotnosť: 0,9 kg

Produkt Case Logic Evolution Plus batoh na 15,6" notebook BPEP115K CL-BPEP115K patrí do skupiny produktov Batohy na notebook, vyrába ho značka nezaradené, veľkosť je ks, nájdete ho v e-shope Bigon.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Batohy na notebooky, patrí značke nezaradené, veľkosť je ks, nájdete ho u predajcu Bigon.sk.

Produkt Case Logic Evolution Plus batoh na 15,6" notebook BPEP115K CL-BPEP115K patrí do skupiny produktov Batohy pre notebooky od značky nezaradené, veľkosť je ks v ponuke e-shopu Bigon.sk.

Case Logic Evolution Plus batoh na 15,6" notebook BPEP115K CL-BPEP115K - parametre produktu

Case Logic Evolution Plus batoh na 15,6" notebook BPEP115K CL-BPEP115K - história ceny a dostupnosti

Case Logic Evolution Plus batoh na 15,6" notebook BPEP115K CL-BPEP115K - ďalšie zaujímavé produkty

Case Logic Evolution Plus batoh na 15,6" notebook BPEP115K CL-BPEP115K - ako nakúpiť najvýhodnejšie?