Canyon CNE-CB5B2, štíhla taška na notebook do veľkosti 15,6

Canyon CNE-CB5B2, štíhla taška na notebook do veľkosti 15,6", čierna CNE-CB5B2

Canyon CNE-CB5B2, štíhla taška na notebook do veľkosti 15,6

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Canyon CNE-CB5B2, štíhla taška na notebook do veľkosti 15,6", čierna CNE-CB5B2 - popis produktu

Táto neformálna taška sa vďaka svojmu jednoduchému a štíhlemu vyhotoveniu stane vaším dokonalým každodenným pomocníkom. Jej ochranné telo udrží váš notebook v bezpečí pred poškodením a ľahko prístupné vrecko so zipsom poskytne dodatočný priestor na vaše osobné veci. Odnímateľný popruh na plece s podšívkou vám umožní prenášať tašku krížom cez telo alebo zavesenú na pleci. Vhodná na väčšinu 15 – 16-palcových notebookov Materiál: odolný polyester Vonkajšie vrecko so zipsom Podšívaný protišmykový popruh na plece

Tento produkt sa nachádza v kategórii Tašky na notebook, vyrába ho značka Canyon, veľkosť je ks, nájdete ho v e-shope Bigon.sk.

Produkt Canyon CNE-CB5B2, štíhla taška na notebook do veľkosti 15,6", čierna CNE-CB5B2 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Batohy na notebook, vyrába ho značka Canyon, veľkosť je ks, nájdete ho v e-shope Bigon.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Batohy na notebooky, patrí značke Canyon, veľkosť je ks, nájdete ho u predajcu Bigon.sk.

Canyon CNE-CB5B2, štíhla taška na notebook do veľkosti 15,6", čierna CNE-CB5B2 - parametre produktu

Canyon CNE-CB5B2, štíhla taška na notebook do veľkosti 15,6", čierna CNE-CB5B2 - história ceny a dostupnosti

Canyon CNE-CB5B2, štíhla taška na notebook do veľkosti 15,6", čierna CNE-CB5B2 - ďalšie zaujímavé produkty

Canyon CNE-CB5B2, štíhla taška na notebook do veľkosti 15,6", čierna CNE-CB5B2 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?