CANPOL Babies vrecká na skladovanie mlieka 150 ml 25 ks

CANPOL Babies vrecká na skladovanie mlieka 150 ml 25 ks

CANPOL Babies vrecká na skladovanie mlieka 150 ml 25 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CANPOL Babies vrecká na skladovanie mlieka 150 ml 25 ks - popis produktu

Praktické vrecká na dlhodobé skladovanie potravín v chladničke alebo mrazničke. Dizajn vrecka umožňuje jednoduché umiestnenie v zvislej polohe bez rizika rozliatia. Každé vrecko bolo podrobené dôkladnej sterilizácii, ktorá zabezpečuje vysokú kvalitu potravín. Súprava obsahuje samolepiace etikety, na ktoré môžete napísať dátum použiteľnosti mlieka. Vrecká sú z vysokokvalitného materiálu určeného na styk s potravinami. Balenie obsahuje 25 vreciek s objemom 150 ml. Balenie obsahuje 20 vreciek a 20 samolepiacich etikiet. Objem vrecka 150 ml. Vrecká sú určené na skladovanie potravín v chladničke alebo mrazničke. Sú z materiálu určeného na styk s potravinami. Len na jednorazové použitie. Jedlo vo vreckách nikdy nezohrievajte v mikrovlnnej rúre a nedezinfikujte ho.

Tento produkt nájdete v skupine Skladovanie potravín, je v ponuke značky Canpol, Canpol babies, v ponuke predajcu Benulekaren.sk.

Produkt CANPOL Babies vrecká na skladovanie mlieka 150 ml 25 ks patrí do skupiny produktov Vrecká na mlieko, patrí pod značku Canpol, Canpol babies, v ponuke predajcu Benulekaren.sk.

CANPOL Babies vrecká na skladovanie mlieka 150 ml 25 ks - parametre produktu

CANPOL Babies vrecká na skladovanie mlieka 150 ml 25 ks - história ceny a dostupnosti

CANPOL Babies vrecká na skladovanie mlieka 150 ml 25 ks - ďalšie zaujímavé produkty

CANPOL Babies vrecká na skladovanie mlieka 150 ml 25 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?