BVLGARI Omnia Coral EdT

BVLGARI Omnia Coral EdT

BVLGARI Omnia Coral EdT

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BVLGARI Omnia Coral EdT - popis produktu

Toaletná voda BVLGARI Omnia Coral EdT:Mali by ste záujem o toaletnú vodu, na ktorú sa vás budú všetci vypytovať? BVLGARI Omnia Coral EdT ponúka ideálnu vôňu. V tejto toaletnej vode je ako hlavná zložka typická drevitá prímes, ktorá disponuje tónmi veľkej škály dreva. Nemenej podstatnou súčasťou toaletnej vody je vôňa ovocia, takže vyniká aj sladkou arómou z marhúľ, jablka, čiernych ríbezlí a pod. Medzi pridané vonné zložky patrí tiež bergamot, céder a jablko. Táto toaletná voda príde vhod na bežné denné nosenie aj večerné príležitosti. BVLGARI Omnia Coral EdT je originálne z Talianska.Hlavné vlastnosti toaletnej vody BVLGARI Omnia Coral EdTToaletná voda s vôňu perfektnou pre ženyHlavná vôňa: drevitáVedľajšia vôňa: ovocnáK pridaným vonným zložkám sa radí bergamot, céder a jablkoTáto toaletná voda pochádza z Talianska

Tento produkt sa nachádza v kategórii Toaletné vody, patrí značke Bvlgari, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt BVLGARI Omnia Coral EdT je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumové vody od značky Bvlgari, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Toaletné vody EDT, vyrába ho značka Bvlgari, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

BVLGARI Omnia Coral EdT - parametre produktu

BVLGARI Omnia Coral EdT - história ceny a dostupnosti

BVLGARI Omnia Coral EdT - ďalšie zaujímavé produkty

BVLGARI Omnia Coral EdT - ako nakúpiť najvýhodnejšie?