BVLGARI Omnia Crystalline EdT

BVLGARI Omnia Crystalline EdT

BVLGARI Omnia Crystalline EdT

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BVLGARI Omnia Crystalline EdT - popis produktu

Toaletná voda BVLGARI Omnia Crystalline EdT:Bvlgari Omnia Crystalline je vôňou čerstvo rozvinutých kvetov, ktoré prebúdza k životu žiariace trblietanie čistého krištáľu. Rovnako ako krištáľ, je aj Omnia Crystalline vôňu nesmierne čistou a jemnou, ktorá predstavuje dušu modernej ženy. Zmyselnú, vyváženú a diskrétnu. Bvlgari Omnia Crystalline je vôňu ojedinelou a úplne originálnou. Kombinuje priezračnosť sviežeho bambusu so šťavnatú nashi, ktoré dopĺňajú aj nitky nehy lotosových kvetov. Zmyselnú, pritom decentnú bodku za touto vôňou udáva balzové drevo. To všetko v sebe spája Bvlgari Omnia Crystalline.Bvlgari Omnia Crystalline vôňa s dušou trblietavého krištáľu.Hlava: bambus, nashiZáklad: balzové drevoSrdce: lotosový kvetObsah 65 ml

Produkt BVLGARI Omnia Crystalline EdT je možné nájsť medzi produktmi v skupine Toaletné vody, patrí značke Bvlgari, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Bvlgari, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt BVLGARI Omnia Crystalline EdT patrí do skupiny produktov Toaletné vody EDT, vyrába ho značka Bvlgari, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

BVLGARI Omnia Crystalline EdT - parametre produktu

BVLGARI Omnia Crystalline EdT - história ceny a dostupnosti

BVLGARI Omnia Crystalline EdT - ďalšie zaujímavé produkty

BVLGARI Omnia Crystalline EdT - ako nakúpiť najvýhodnejšie?