BVLGARI Omnia Amethyste EdT

BVLGARI Omnia Amethyste EdT

BVLGARI Omnia Amethyste EdT

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BVLGARI Omnia Amethyste EdT - popis produktu

Toaletná voda BVLGARI Omnia Amethyste EdT:Ak uprednostňujete dámske vône, potom by ste mali vyskúšať toaletnú vodu BVLGARI. Dámska toaletná voda BVLGARI vám zabezpečí potrebnú dávku sebavedomia na každý náročný deň. Kvetinová vôňa je klasikou medzi toaletnými vodami. Opojná vôňa vás obklopí na každom kroku, zamilujú si ju ľudia romantickej povahy. Odhaľte svoju osobnosť všetkým naokolo s toaletnou vodou BVLGARI, ktorá vás bude vyjadrovať vo vašej najpríťažlivejšej podobe. Hlavné prednosti toaletnej vody BVLGARI Omnia Amethyste EdT Toaletná voda BVLGARI má v sebe najmä dámske tóny vôní Hlavnú zložku charakterizuje kvetinová prímes S hlavnou zložkou je spojená aj vedľajšia kvetinová kombinácia vonných tónov Odovzdajte sa vonným zložkám, ako je ruža Poteší vás pôvod talianske toaletnej vody BVLGARI Vyskúšajte túto vôňu pri rôznych príležitostiach Toaletná voda BVLGARI prináša špecifickú vôňu Zažite neopakovateľný pocit s toaletnou vodou BVLGARI. Hlavná kvetinová a vedľajšia kvetinová vôňa vás pohltia svojou nevšednou kombináciou zvolených prísad. Zatiaľ čo sa budete oddávať prvému nádychu nevtieravé vône, osviežujúca zmes tónov vonných zložiek, ako je ruža, vo vás uchová nezabudnuteľné pocity sviežosti. Vkusný flakón talianske toaletnej vody BVLGARI podporí vaše sebavedomie a unesie vás za hranice prítomnosti. Táto toaletná voda sa hodí na bežný deň aj na večer. Očaríte s ňou na pracovnom obede aj večierku.

Produkt BVLGARI Omnia Amethyste EdT patrí do skupiny produktov Toaletné vody, patrí značke Bvlgari, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumové vody od značky Bvlgari, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt BVLGARI Omnia Amethyste EdT je možné nájsť medzi produktmi v skupine Toaletné vody EDT, vyrába ho značka Bvlgari, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

BVLGARI Omnia Amethyste EdT - parametre produktu

BVLGARI Omnia Amethyste EdT - história ceny a dostupnosti

BVLGARI Omnia Amethyste EdT - ďalšie zaujímavé produkty

BVLGARI Omnia Amethyste EdT - ako nakúpiť najvýhodnejšie?