Bežecká podprsenka s vysokou podporou poprsia #7763487

Bežecká podprsenka s vysokou podporou poprsia #7763487

Bežecká podprsenka s vysokou podporou poprsia #7763487

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bežecká podprsenka s vysokou podporou poprsia - popis produktu

Bežecká podprsenka s vysokou podporou poprsia. Podprsenka je ideálna na náročnejší tréning. Tento produkt sme ušili z jemného, elastického materiálu s technológiou 4FDry, ktorá zaručuje správny odvod vlhkosti navonok. Polstrované košíčky sme nahradili štruktúrovanou väzbou, ktorá tvorí strednú časť materiálu. Špeciálne tvarovaný dizajn je navrhnutý tak, aby podopieral poprsie a poskytoval podporu pri behu. Sieťovina na chrbte zabezpečí cirkuláciu vzduchu počas behu a vďaka nastaviteľným ramienkam a háčikom na chrbte si podprsenku prispôsobíte svojej postave. Reflexné prvky zlepšujú bezpečnosť a viditeľnosť pri zhoršených svetelných podmienkach.   Bežecká podprsenka s vysokou podporou poprsia - VLASTNOSTI: zaisťuje vysokú podporu poprsia, reflexné prvky, široké, nastaviteľné ramienka, 3-stupňové zapínanie na háčik a očko, nepolstrované košíčky s vnútorne tvarovanou väzbou podopierajú poprsie a poskytujú podporu, rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje správny odvod vlhkosti navonok.

Tento produkt nájdete v skupine Športové podprsenky, je v ponuke značky 4F, farebná verzia je modrá, modrý, tmavě modrý, tmavomodrá a je dizajnovaný female.

Bežecká podprsenka s vysokou podporou poprsia - parametre produktu

Farbatmavomodrá
Určeniefemale
KategóriaPodprsenky, Športové podprsenky
Značka4F
Farbamodrá, modrý, tmavě modrý, tmavomodrá
Určeniefemale

Bežecká podprsenka s vysokou podporou poprsia - história ceny a dostupnosti

Bežecká podprsenka s vysokou podporou poprsia - ďalšie zaujímavé produkty

Bežecká podprsenka s vysokou podporou poprsia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?