Bežecká podprsenka so strednou podporou poprsia #8167499

Bežecká podprsenka so strednou podporou poprsia #8167499

Bežecká podprsenka so strednou podporou poprsia #8167499

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 24,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bežecká podprsenka so strednou podporou poprsia - popis produktu

Bežecká podprsenka so strednou podporou poprsia. Podprsenka je ideálna na náročnejší tréning. Tento produkt sme ušili z jemného, elastického materiálu s technológiou 4FDry, ktorá zaručuje správny odvod vlhkosti navonok. Mäkké, odnímateľné košíčky zaručia správnu priliehavosť a to bez toho, aby spôsobovali odreniny alebo podráždenie pokožky. Boxerský výstrih na chrbte nebude vás obmedzovať, vďaka háčikom umiestneným vpredu si podprsenku prispôsobíte svojej postave. Reflexné prvky zlepšujú bezpečnosť a viditeľnosť pri zhoršených svetelných podmienkach. Bežecká podprsenka so strednou podporou poprsia - VLASTNOSTI: zaisťuje strednú podporu poprsia, na chrbte boxerský výstrih, nastavenie obvodu pomocou háčika, mäkké, odnímateľné vložky, rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje správny odvod vlhkosti navonok.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Športové podprsenky, je v ponuke značky 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA, zelená, zelený, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Bežecká podprsenka so strednou podporou poprsia - parametre produktu

Farbazelená
Určeniefemale
KategóriaZelenina, Podprsenky, Športové podprsenky
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA, zelená, zelený
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Bežecká podprsenka so strednou podporou poprsia - história ceny a dostupnosti

Bežecká podprsenka so strednou podporou poprsia - ďalšie zaujímavé produkty

Bežecká podprsenka so strednou podporou poprsia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?