Baylis & Harding Jojoba, Vanilla & Almond Oil darčeková sada (pre ženy) s mandľovým olejom

Baylis & Harding Jojoba, Vanilla & Almond Oil darčeková sada (pre ženy) s mandľovým olejom

Baylis & Harding Jojoba, Vanilla & Almond Oil darčeková sada (pre ženy) s mandľovým olejom

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Baylis & Harding Jojoba, Vanilla & Almond Oil darčeková sada (pre ženy) s mandľovým olejom - popis produktu

Baylis & Harding Jojoba, Vanilla & Almond Oil, Sprchové krémy pre ženy, Všetko pre krásne vyzerajúcu pokožku v jednom balení. Kozmetická sada Baylis & HardingJojoba, Vanilla & Almond Oil urobí radosť vám alebo ako darček poteší vašich blízkych. Obsah sady: osviežujúci sprchový gél 300 ml hydratačný krém 200 ml sprchový krém 300 ml Vlastnosti: zanecháva pokožku na dotyk zamatovo jemnú šetrne čistí pokožku a zbavuje nečistôt zaisťuje pokožke komfort a vitalitu zvláčňuje a zvyšuje elasticitu pokožky pre dokonale jemnú a vláčnu pokožku darčekové balenie poteší všetky ženy Použitie: Každý produkt z kozmetického setu používajte podľa uvedeného návodu.

Produkt Baylis & Harding Jojoba, Vanilla & Almond Oil darčeková sada (pre ženy) s mandľovým olejom patrí do skupiny produktov Sprchové gely, patrí značke Baylis & Harding, nájdete ho v e-shope Notino.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Telové krémy, patrí značke Baylis & Harding, nájdete ho v e-shope Notino.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Baylis & Harding Jojoba, Vanilla & Almond Oil darčeková sada (pre ženy) s mandľovým olejom patrí do skupiny produktov Telové mydlá, patrí značke Baylis & Harding, nájdete ho v e-shope Notino.sk a je dizajnovaný female.

Baylis & Harding Jojoba, Vanilla & Almond Oil darčeková sada (pre ženy) s mandľovým olejom - parametre produktu

Baylis & Harding Jojoba, Vanilla & Almond Oil darčeková sada (pre ženy) s mandľovým olejom - história ceny a dostupnosti

Baylis & Harding Jojoba, Vanilla & Almond Oil darčeková sada (pre ženy) s mandľovým olejom - ďalšie zaujímavé produkty

Baylis & Harding Jojoba, Vanilla & Almond Oil darčeková sada (pre ženy) s mandľovým olejom - ako nakúpiť najvýhodnejšie?