Baylis & Harding Black Pepper & Ginseng darčeková sada (do sprchy) pre mužov

Baylis & Harding Black Pepper & Ginseng darčeková sada (do sprchy) pre mužov

Baylis & Harding Black Pepper & Ginseng darčeková sada (do sprchy) pre mužov

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Baylis & Harding Black Pepper & Ginseng darčeková sada (do sprchy) pre mužov - popis produktu

Baylis & Harding Black Pepper & Ginseng, Kozmetické sady pre mužov, Urobte radosť kozmetickým setom Baylis & Harding Black Pepper & Ginseng, ktorý je plný pánskej kozmetiky ošetrujúcej telo. Poteší každého moderného muža, ktorý dbá o svoj zovňajšok. Obsah sady: umývací gél na telo a vlasy 300 ml sprchový gél 200 ml Vlastnosti: umýva pokožku a zbavuje nečistôt navracia pokožke komfortný pocit po použití dodá pocit sviežosti a energie možno použiť na telo i vlasy prípravky sú špeciálne vyvinuté pre potreby mužskej pokožky vhodný ako skvelý darček príjemná vôňa poteší všetkých mužov Použitie: Každý produkt z kozmetického setu používajte podľa uvedeného návodu.

Produkt Baylis & Harding Black Pepper & Ginseng darčeková sada (do sprchy) pre mužov je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sprchové gely, patrí značke Baylis & Harding, nájdete ho v e-shope Notino.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Telové mydlá, patrí značke Baylis & Harding, nájdete ho v e-shope Notino.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Baylis & Harding Black Pepper & Ginseng darčeková sada (do sprchy) pre mužov patrí do skupiny produktov Kozmetické sady, je v ponuke značky Baylis & Harding v ponuke e-shopu Notino.sk a je navrhnutý male.

Baylis & Harding Black Pepper & Ginseng darčeková sada (do sprchy) pre mužov - parametre produktu

Baylis & Harding Black Pepper & Ginseng darčeková sada (do sprchy) pre mužov - história ceny a dostupnosti

Baylis & Harding Black Pepper & Ginseng darčeková sada (do sprchy) pre mužov - ďalšie zaujímavé produkty

Baylis & Harding Black Pepper & Ginseng darčeková sada (do sprchy) pre mužov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?