Baylis & Harding Beauticology Sprinkled With Love darčeková sada (do sprchy) pre deti

Baylis & Harding Beauticology Sprinkled With Love darčeková sada (do sprchy) pre deti

Baylis & Harding Beauticology Sprinkled With Love darčeková sada (do sprchy) pre deti

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 13,60 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Baylis & Harding Beauticology Sprinkled With Love darčeková sada (do sprchy) pre deti - popis produktu

Baylis & Harding Beauticology Sprinkled With Love, Sady pre deti pre ženy, Všetko pre krásne vyzerajúcu pokožku v jednom balení. Kozmetická sada Baylis & Harding Beauticology Sprinkled With Love obsahuje nie jeden, ale hneď niekoľko produktov, ktoré pomôžu vytvoriť alebo obohatiť každodennú kozmetickú rutinu a urobia tak radosť vám alebo ako darček potešia vašich blízkych. Vlastnosti: umýva pokožku a zbavuje nečistôt pokožku zanechá zamatovo jemnú a hebkú navracia pokožke komfortný pocit príjemne vonia zjemňuje a zvláčňuje mix kozmetických produktov na každodenné použitie skvele sa hodí ako darček Obsah sady: Peppermint Frosting krém na ruky 50 ml Unicorn Candy sprchový gél 100 ml Ice Cream Sprinkles sprchový krém 100 ml Peach Lemonade telové mlieko 50 ml Sprinkled With Love soľ do kúpeľa 25 g Beauticology huba na umývanie 1 ks Použitie: Každý produkt z kozmetického setu používajte podľa uvedeného návodu.

Produkt Baylis & Harding Beauticology Sprinkled With Love darčeková sada (do sprchy) pre deti patrí do skupiny produktov Sprchové gely, patrí značke Baylis & Harding, nájdete ho v e-shope Notino.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Telové krémy, patrí značke Baylis & Harding, nájdete ho v e-shope Notino.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Baylis & Harding Beauticology Sprinkled With Love darčeková sada (do sprchy) pre deti je možné nájsť medzi produktmi v skupine Telové mydlá, patrí značke Baylis & Harding, nájdete ho v e-shope Notino.sk a je dizajnovaný female.

Baylis & Harding Beauticology Sprinkled With Love darčeková sada (do sprchy) pre deti - parametre produktu

Baylis & Harding Beauticology Sprinkled With Love darčeková sada (do sprchy) pre deti - história ceny a dostupnosti

Baylis & Harding Beauticology Sprinkled With Love darčeková sada (do sprchy) pre deti - ďalšie zaujímavé produkty

Baylis & Harding Beauticology Sprinkled With Love darčeková sada (do sprchy) pre deti - ako nakúpiť najvýhodnejšie?