Baylis & Harding Darčeková sada telovej starostlivosti Fík & Granátové jablko 6 ks

Baylis & Harding Darčeková sada telovej starostlivosti Fík & Granátové jablko 6 ks

Baylis & Harding Darčeková sada telovej starostlivosti Fík & Granátové jablko 6 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Baylis & Harding Darčeková sada telovej starostlivosti Fík & Granátové jablko 6 ks - popis produktu

Súprava obsahuje: Sprchový krém 130 ml Telové mlieko 130 ml Tuhé mydlo 150 g Sprchový gél 300 ml Mlieko do kúpeľa 300 ml Kryštáliky do kúpeľa 100 g Nádherná darčeková sada sa bude vynímať v každej kúpeľni . Rozmaznávajte svoju pokožku luxusnými produktmi. Sprchový gél Šetrne čistí pokožku, vytvára bohatú penu a zanecháva pokožku hebkú na dotyk. Navyše uvoľňuje dlhotrvajúcu vôňu. Použitie: Naneste na vlhkú pokožku, napeňte a opláchnite. Sprchový krém Nádherne hladký a bohatý sprchový krém je šetrný k pokožke, účinne čistí a vytvára intenzívnu penu. Navyše zanechá pokožku hydratovanú a jemne prevoňanú. Použitie: Naneste na vlhkú pokožku, napeňte a dôkladne opláchnite. Mlieko na telo a ruky Výživné mlieko dodá pokožke potrebnú hydratáciu a úľavu od pocitu suchosti. Zanecháva ju hebkú, vláčnu a príjemne prevoňanú. Použitie: Naneste na suchú a čistú pokožku, vmasírujte, kým sa nevstrebe. Kryštály do kúpeľa Voňavé kryštáliky dodajú kúpeľu nový rozmer, nádherne prevoňajú celý kúpeľ a zanechajú pokožku hebkú a hladkú. Použitie: Nasypte do teplého vodného kúpeľa. Tuhé mydlo Šetrne čistí pokožku bez nepríjemného vysušovania, vytvára bohatú penu a zanecháva dlhotrvajúcu vôňu. Použitie: Premiešajte vo vlhkých dlaniach, napeňte a opláchnite. Mlieko do kúpeľa Krémové mlieko do kúpeľa zanecháva pokožku hebkú, vláčnu a príjemne prevoňanú. Použitie: Vlejte do teplého vodného kúpeľa. Fík & Granátové jablko Sezónna limitovaná kolekcia pripomína elegantný večierok. Hlboký, tmavý podklad je prejasnený tónmi purpuru a magentmi. Nádherné, trblietavé odlesky evokujú novoročný ohňostroj a konfety. Slávnostný a okúzľujúci design je vytvorený tak, aby vynikal a dodával slávnostné kúzlo. Neužívajte vnútorne. Vyhnite sa kontaktu s očami, vyhnite sa okoliu očí. Pri akýchkoľvek známkach podráždenie prestaňte používať. Bez parabénov, silikónov a ftalátov Vegánske a Cruelty free

Produkt Baylis & Harding Darčeková sada telovej starostlivosti Fík & Granátové jablko 6 ks patrí do skupiny produktov Sprchové gely, patrí značke Baylis & Harding, nájdete ho v e-shope Vivantis.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Telové krémy, patrí značke Baylis & Harding, nájdete ho v e-shope Vivantis.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt Baylis & Harding Darčeková sada telovej starostlivosti Fík & Granátové jablko 6 ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Telové mlieka, patrí značke Baylis & Harding, nájdete ho v e-shope Vivantis.sk a je dizajnovaný unisex.

Baylis & Harding Darčeková sada telovej starostlivosti Fík & Granátové jablko 6 ks - parametre produktu

Baylis & Harding Darčeková sada telovej starostlivosti Fík & Granátové jablko 6 ks - história ceny a dostupnosti

Baylis & Harding Darčeková sada telovej starostlivosti Fík & Granátové jablko 6 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Baylis & Harding Darčeková sada telovej starostlivosti Fík & Granátové jablko 6 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?