Baylis & Harding Darčeková sada Jednorožec 3 ks

Baylis & Harding Darčeková sada Jednorožec 3 ks

Baylis & Harding Darčeková sada Jednorožec 3 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Baylis & Harding Darčeková sada Jednorožec 3 ks - popis produktu

Súprava obsahuje: Sprchový gél 300 ml Pena do kúpeľa 300 ml Telové mlieko 200 ml Doprajte sebe, alebo svojim blízkym rozprávkovú starostlivosť. Sladko voňajúce produkty sú šetrné k pokožke a zanechávajú ju hebkú a vláčnu na dotyk. Sprchový gél Sladký jednorožec Voňavý sprchový gél vytvára bohatú penu, šetrne čistí a nevysušuje pokožku. Zanecháva pokožku hebkú, vláčnu a sladko voňajúcu po ovocných cukríkoch. Použitie: Naneste na vlhkú pokožku, napeňte a opláchnite. Pena do kúpeľa Jahodové cukríky Sladká a voňavá pena do kúpeľa vytvára záplavu krémových bubliniek a vonia po jahodových cukríkoch s nádychom vanilky. Je šetrná k pokožke, nevysušuje a zanecháva ju hebkú na dotyk. Použitie: Pod prúdom vody vlejte do teplého vodného kúpeľa. Telové mlieko Peprmintová poleva Výživné mlieko dodá pokožke potrebnú hydratáciu a úľavu od pocitu suchosti. Zanecháva ju hebkú, vláčnu a sviežo voňajúcu sladkú pepermintovou polevou. Použitie: Naneste na suchú a čistú pokožku, vmasírujte, kým sa nevstrebe. Beauticology Kúzelná, farebná kolekcia je určená pre všetkých mladých telom aj duchom. Sladučké vône sú inšpirované obľúbenými sladkosťami, ako je cukrový jednorožec, jahodová žuvačka, alebo pepermintová poleva. Rozverný farebný dizajn je doplnený holografickými detailmi a zábavnými motívmi. Neužívajte vnútorne. Vyhnite sa kontaktu s očami, vyhnite sa okoliu očí. Pri akýchkoľvek známkach podráždenie prestaňte používať. Bez parabénov, silikónov a ftalátov Vegánske a Cruelty free

Produkt Baylis & Harding Darčeková sada Jednorožec 3 ks patrí do skupiny produktov Sprchové gely, patrí značke Baylis & Harding, nájdete ho v e-shope Vivantis.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Telové mlieko, patrí značke Baylis & Harding, nájdete ho v e-shope Vivantis.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt Baylis & Harding Darčeková sada Jednorožec 3 ks patrí do skupiny produktov Telové mlieka, patrí značke Baylis & Harding, nájdete ho v e-shope Vivantis.sk a je dizajnovaný unisex.

Baylis & Harding Darčeková sada Jednorožec 3 ks - parametre produktu

Baylis & Harding Darčeková sada Jednorožec 3 ks - história ceny a dostupnosti

Baylis & Harding Darčeková sada Jednorožec 3 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Baylis & Harding Darčeková sada Jednorožec 3 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?