Baylis & Harding Darčeková sada Mandarinka & Grapefruit 3 x 100 ml

Baylis & Harding Darčeková sada Mandarinka & Grapefruit 3 x 100 ml

Baylis & Harding Darčeková sada Mandarinka & Grapefruit 3 x 100 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 22,50 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Baylis & Harding Darčeková sada Mandarinka & Grapefruit 3 x 100 ml - popis produktu

Súprava obsahuje: Sprchový gél 100 ml Telové mlieko 100 ml Telový sprej 100 ml Nádherná darčeková sada sa bude vynímať v každej kúpeľni. Rozmaznávajte svoju pokožku luxusnými produktmi. Telový sprej Praktický telový sprej dodá pocit sviežosti a dlhotrvajúcu vôňu po celý deň. Použitie: Pomocou spreja nastriekajte podľa potreby na telo alebo oblečenie. Mlieko na telo a ruky Výživné mlieko dodá pokožke potrebnú hydratáciu a úľavu od pocitu suchosti. Zanecháva ju hebkú, vláčnu a príjemne prevoňanú. Použitie: Naneste na suchú a čistú pokožku, vmasírujte, kým sa nevstrebe. Sprchový gél Šetrne čistí pokožku, vytvára bohatú penu a zanecháva pokožku hebkú na dotyk. Navyše uvoľňuje dlhotrvajúcu vôňu. Použitie: Naneste na vlhkú pokožku, napeňte a opláchnite. Mandarínka & Grapefruit Ikonická, nadčasová kolencia inšpirovaná modernými krivkami. Oblé tvary, jemné kontúry a vlnky dodávajú kolekcii nádych ženskosti a elegancie. Klas kombinácia čiernej a slonovinovej je prežiarená luxusnou zlatou fóliou. Vírivé vzory oživia túto kolekciu, ktorá zaujme na prvý pohľad svojim výrazným, ale vkusným dizajnom. Vďaka stuhám s nápisom „With love“ – sa stanú skvelým, osobným darčekom pre vašich blízkych. Neužívajte vnútorne. Vyhnite sa kontaktu s očami, vyhnite sa okoliu očí. Pri akýchkoľvek známkach podráždenie prestaňte používať. Bez parabénov, silikónov a ftalátov Vegánske a Cruelty free

Tento produkt sa nachádza v kategórii Sprchové gely, patrí značke Baylis & Harding, nájdete ho v e-shope Vivantis.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt Baylis & Harding Darčeková sada Mandarinka & Grapefruit 3 x 100 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Telové mlieko, patrí značke Baylis & Harding, nájdete ho v e-shope Vivantis.sk a je dizajnovaný unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Telové mlieka, patrí značke Baylis & Harding, nájdete ho v e-shope Vivantis.sk a je dizajnovaný unisex.

Baylis & Harding Darčeková sada Mandarinka & Grapefruit 3 x 100 ml - parametre produktu

Baylis & Harding Darčeková sada Mandarinka & Grapefruit 3 x 100 ml - história ceny a dostupnosti

Baylis & Harding Darčeková sada Mandarinka & Grapefruit 3 x 100 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Baylis & Harding Darčeková sada Mandarinka & Grapefruit 3 x 100 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?