Baylis & Harding Darčeková sada telovej starostlivosti Jojoba & Vanilka 4 ks

Baylis & Harding Darčeková sada telovej starostlivosti Jojoba & Vanilka 4 ks

Baylis & Harding Darčeková sada telovej starostlivosti Jojoba & Vanilka 4 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Baylis & Harding Darčeková sada telovej starostlivosti Jojoba & Vanilka 4 ks - popis produktu

Súprava obsahuje: Sprchový krém 50 ml Krém na ruky 50 ml Tuhé mydlo 50 g Telové maslo 50 ml Nádherná darčeková sada sa bude vynímať v každej kúpeľni . Rozmaznávajte svoju pokožku luxusnými produktmi. Sprchový krém Nádherne hladký a bohatý sprchový krém je šetrný k pokožke, účinne čistí a vytvára intenzívnu penu. Navyše zanechá pokožku hydratovanú a jemne prevoňanú. Použitie: Naneste na vlhkú pokožku, napeňte a dôkladne opláchnite. Telové maslo Výživné maslo dodá pokožke potrebnú hydratáciu a úľavu od pocitu suchosti. Zanecháva ju hebkú, vláčnu a príjemne prevoňanú. Použitie: Naneste na suchú a čistú pokožku, vmasírujte, kým sa nevstrebe. Tuhé mydlo Šetrne čistí pokožku bez nepríjemného vysušovania, vytvára bohatú penu a zanecháva dlhotrvajúcu vôňu. Použitie: Premiešajte vo vlhkých dlaniach, napeňte a opláchnite. Krém na ruky Krém sa stará o pokožku a dodávajú jej potrebnú hydratáciu. Použitie: Naneste na čistú a suchú pokožku. Jojoba, Vanilka & Mandľový olej Ženská, zábavná a Instagramovateľná kolekcia, dostala moderný kabát kombinujúci pastelovú levanduľovú a jemnú ružovú spolu s odleskami a trblietkami. Vďaka tomu získala futuristický kozmický vzhľad, ktorý je na sociálnych sieťach tak populárny. Geometrické tvary v odtieni Rose Gold dodávajú kolekcii dievčenské, hravý a súčasný vzhľad. Nádherná kolekcia je odpoveďou na dnešné trendy a bude sa skvele vynímať v kúpeľni každého dievčaťa a mladej ženy. Neužívajte vnútorne. Vyhnite sa kontaktu s očami, vyhnite sa okoliu očí. Pri akýchkoľvek známkach podráždenie prestaňte používať. Bez parabénov, silikónov a ftalátov Vegánske a Cruelty free

Tento produkt sa nachádza v kategórii Telové krémy, patrí značke Baylis & Harding, nájdete ho v e-shope Vivantis.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt Baylis & Harding Darčeková sada telovej starostlivosti Jojoba & Vanilka 4 ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Telové mydlá, patrí značke Baylis & Harding, nájdete ho v e-shope Vivantis.sk a je dizajnovaný unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Mydlá na ruky, patrí značke Baylis & Harding, nájdete ho v e-shope Vivantis.sk a je určený unisex.

Baylis & Harding Darčeková sada telovej starostlivosti Jojoba & Vanilka 4 ks - parametre produktu

Baylis & Harding Darčeková sada telovej starostlivosti Jojoba & Vanilka 4 ks - história ceny a dostupnosti

Baylis & Harding Darčeková sada telovej starostlivosti Jojoba & Vanilka 4 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Baylis & Harding Darčeková sada telovej starostlivosti Jojoba & Vanilka 4 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?