BABY RING Kruh na kúpanie 3-36 m - Ružový #9530332

BABY RING Kruh na kúpanie 3-36 m - Ružový #9530332

BABY RING Kruh na kúpanie 3-36 m - Ružový #9530332

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BABY RING Kruh na kúpanie 3-36 m - Ružový - popis produktu

Detský kruh Baby Ring je unikátny produkt pre kúpanie detí od 3 do 36 mesiacov. Možnosť použitia pri kúpaní v domácnosti ale aj v bazéne, maximálne do hĺbky 1 meter. - Možnosť použiť ihneď od narodenia. - Ľahko sa navlieka a vyzlieka. - Navlečenie kruhu nespôsobuje dieťaťu žiadne nepohodlie. - Vnútorná strana kruhu obsahuje podporu pre bradu, ktorá pevne fixuje jej pozíciu a zamedzuje kĺzanie a nespôsobuje tlak na krk dieťatka. - Uzáver zo suchého zipsu zaisťuje zvýšenú bezpečnosť a umožňuje regulovať vnútorný rozmer kruhu a zvýšil tak komfort dieťatka. - Baby ring je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, ktoré spĺňajú všetky požiadavky na bezpečnosť detských potrieb. - Vnútorný priemer kruhu cca 9,5 cm - Dĺžka od okraja po zapínanie je cca 32 cm - Dĺžka sprava doľava je cca 38 cm

Tento produkt sa nachádza v kategórii Hračky pre deti, je v ponuke značky Babyring v ponuke e-shopu Najlekaren.eu.

Produkt BABY RING Kruh na kúpanie 3-36 m - Ružový #9530332 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Hračky do vody od značky Babyring, nájdete ho u predajcu Najlekaren.eu.

BABY RING Kruh na kúpanie 3-36 m - Ružový - parametre produktu

BABY RING Kruh na kúpanie 3-36 m - Ružový - história ceny a dostupnosti

BABY RING Kruh na kúpanie 3-36 m - Ružový - ďalšie zaujímavé produkty

BABY RING Kruh na kúpanie 3-36 m - Ružový - ako nakúpiť najvýhodnejšie?