B-TOYS - Hudobná farma so zvieratkami Baa-Baa-Barn

B-TOYS - Hudobná farma so zvieratkami Baa-Baa-Barn

B-TOYS - Hudobná farma so zvieratkami Baa-Baa-Barn

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

B-TOYS - Hudobná farma so zvieratkami Baa-Baa-Barn - popis produktu

Interaktívna farma so zvieratkami je tu, aby vášmu dieťaťu priniesla hodiny a hodiny nápaditej hry! Farma ponúka množstvo rôznych prekvapivých aktivít, ktoré budú deti postupne objavovať. Otvorte dvierka stodoly, rozsvietia sa svetielka! Postavením kravičky, prasiatka, ovečky alebo koníka dovnútra stodoly pustíte jednu zo štyroch melódií so zvukmi jednotlivých obyvateľov farmy. Vložte do otvoru v streche sila vedľa stodoly guličku a sledujte, ako beží dráhou dole, až vyskočí spodnými dvierkami. Posúvajte myšku nad dverami stodoly a sliepočka na pôde začne skákať a kvokať. Stlačením veveričky aktivujete hudobný mišmaš. Otvorte dvierka a objaví sa zajačik. Vložte guľôčku do kôpky sena a jukne na vás krtko. Netopier na streche sa otáča.Hračka pomáha rozvíjať jemnú motoriku aj emocionálnu inteligenciu dieťaťa.Sklopná rukoväť umožňuje ľahké prenášanie.Batérie 4xAA sú súčasťou výrobku.Rozmery: 47 x 22 x 37 cmVhodné pre deti od 2 rokov.

Tento produkt nájdete v skupine Hračky pre deti, je v ponuke značky B-Toys v ponuke e-shopu Market24.sk.

Produkt B-TOYS - Hudobná farma so zvieratkami Baa-Baa-Barn patrí do skupiny produktov Interaktívne hračky, je v ponuke značky B-Toys, v ponuke predajcu Market24.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Hudobné hračky, je v ponuke značky B-Toys v ponuke e-shopu Market24.sk.

B-TOYS - Hudobná farma so zvieratkami Baa-Baa-Barn - parametre produktu

B-TOYS - Hudobná farma so zvieratkami Baa-Baa-Barn - história ceny a dostupnosti

B-TOYS - Hudobná farma so zvieratkami Baa-Baa-Barn - ďalšie zaujímavé produkty

B-TOYS - Hudobná farma so zvieratkami Baa-Baa-Barn - ako nakúpiť najvýhodnejšie?