AQARA Smart zásuvka 3 ks #8171911

AQARA Smart zásuvka 3 ks #8171911

AQARA Smart zásuvka 3 ks #8171911

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

AQARA Smart zásuvka 3 ks - popis produktu

Smart zásuvka AQARA Smart zásuvka 3 ks:Láka vás koncept inteligentnej domácnosti alebo chcete z obyčajných spotrebičov urobiť inteligentné? Ak áno, tak by ste doma mali mať inteligentnú zásuvku AQARA. Vďaka nej je možné pripojené spotrebiče vypínať a zapínať na diaľku. Má systém, ktorý je otvorený, čo znamená, že zvláda najpoužívanejšie komunikačné štandardy. Okrem ovládania spotrebičov vie merať energiu jednotlivých spotrebičov. AQARA Smart zásuvka 3 ks možno s inteligentými funkciami používať iba po pripojení k centrálnej jednotke. Jej konštrukcia ukrýva jednu zásuvku. Tento model budete môcť ovládať cez aplikáciu, ktorá je v angličtine, v češtine, v nemčine a v slovenčine. Inteligentná zásuvka AQARA umožní zapojiť zariadenia, ktoré neprekonajú maximálnu záťaž 2300 W. Hlavné prednosti smart zásuvky AQARA Smart zásuvka 3 ks Vďaka smart zásuvke sa z bežných zariadení stanú inteligentné Možno s ňou nastaviť čas vypnutia a zapnutia jednotlivých spotrebičov AQARA Smart zásuvka 3 ks má otvorený systém Inteligentná zásuvka je prispôsobená na maximálnu záťaž 2300 W Konštrukcia skrýva jednu zásuvku Možnosť využitia AQARA: elektroinštalácia Tiež môže merať spotrebu energie pripojeného zariadenia Aplikácia smart zásuvky AQARA je v angličtine, v češtine, v nemčine a v slovenčine Pracuje cez centrálnu jednotku

Produkt AQARA Smart zásuvka 3 ks #8171911 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Inteligentná domácnosť od značky AQARA, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Inteligentné zásuvky, patrí pod značku AQARA, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

AQARA Smart zásuvka 3 ks - parametre produktu

AQARA Smart zásuvka 3 ks - história ceny a dostupnosti

AQARA Smart zásuvka 3 ks - ďalšie zaujímavé produkty

AQARA Smart zásuvka 3 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?