AQARA Smart zásuvka 3 ks #8165899

AQARA Smart zásuvka 3 ks #8165899

AQARA Smart zásuvka 3 ks #8165899

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 85 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

AQARA Smart zásuvka 3 ks - popis produktu

Smart zásuvka AQARA Smart zásuvka 3 ks:Budete si doma zostavovať inteligentnú domácnosť alebo len chcete z normálnych spotrebičov urobiť inteligentné? Potom by ste si určite mali zaobstarať smart zásuvku AQARA. Tá vám umožní zapojené spotrebiče vypínať a zapínať na diaľku. Má systém, ktorý je otvorený, čo znamená, že zvláda najpoužívanejšie komunikačné štandardy. Okrem ovládania spotrebičov môže merať spotrebu energie jednotlivých spotrebičov. AQARA Smart zásuvka 3 ks možno s inteligentými funkciami používať iba po pripojení k centrálnej jednotke. Jej konštrukcia ukrýva jednu zásuvku. Tento model využíva aplikáciu, ktorá je v angličtine, v češtine, v nemčine a v slovenčine. Smart zásuvka AQARA umožní zapojiť zariadenia, ktoré zvládnu vyvinúť maximálnu záťaž 2300 W. Základné parametre smart zásuvky AQARA Smart zásuvka 3 ks Premeňte bežné zariadenie na inteligentné pomocou smart zásuvky Dovoľuje nastaviť dobu prevádzky AQARA Smart zásuvka 3 ks má otvorený systém Inteligentná zásuvka je prispôsobená na maximálnu záťaž 2300 W Konštrukcia ukrýva jednu zásuvku Oblasť využitia AQARA: elektroinštalácia Vie merať spotrebu energie Aplikácia smart zásuvky AQARA je v angličtine, v češtine, v nemčine a v slovenčine Pracuje cez centrálnu jednotku

Produkt AQARA Smart zásuvka 3 ks #8165899 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Inteligentná domácnosť od značky AQARA, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Inteligentné zásuvky, patrí pod značku AQARA, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

AQARA Smart zásuvka 3 ks - parametre produktu

AQARA Smart zásuvka 3 ks - história ceny a dostupnosti

AQARA Smart zásuvka 3 ks - ďalšie zaujímavé produkty

AQARA Smart zásuvka 3 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?