AQARA Smart zásuvka 3 ks #8709350

AQARA Smart zásuvka 3 ks #8709350

AQARA Smart zásuvka 3 ks #8709350

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

AQARA Smart zásuvka 3 ks - popis produktu

Smart zásuvka AQARA Smart zásuvka 3 ks:Budete si doma zostavovať inteligentnú domácnosť či len chcete premeniť bežné spotrebiče na inteligentné? Ak áno, tak by ste mali zvážiť kúpu inteligentnej zásuvky AQARA. S ňou možno zapojené spotrebiče vypínať vo vopred nastavený čas. Jej systém je otvorený, čo znamená, že zvláda bežné komunikačné štandardy. Tiež budete môcť využívať niektorých smart home asistentov. Tento konkrétny smart zásuvky AQARA podporuje Amazon Alexa, IFTTT, Apple HomeKit a Google Assistant. Vie tiež merať spotrebu energie jednotlivých spotrebičov. AQARA Smart zásuvka 3 ks vie využívať inteligetné funkcie až po pripojení k centrálnej jednotke. K tejto inteligentnej zásuvke sa bezdrôtovo pripojíte prostredníctvom ZigBee. V konštrukcii má jednu zásuvku. Tento model využíva aplikáciu, ktorá je v angličtine a v nemčine. Smart zásuvka AQARA umožní zapojiť zariadenia, ktoré nemajú záťaž väčšiu ako 2300 W. Dôležité prednosti smart zásuvky AQARA Smart zásuvka 3 ks Vďaka smart zásuvke sa z bežných zariadení stanú inteligentné Nastavenie času prevádzky jednotlivých spotrebičov AQARA Smart zásuvka 3 ks má otvorený systém Inteligentná zásuvka ustojí maximálnu záťaž 2300 W V jej konštrukcii nájdete jednu zásuvku Možnosť využitia AQARA: elektroinštaláciu Komunikuje s hlasovými asistentmi Amazon Alexa, IFTTT, Apple HomeKit a Google Assistant Zvláda tiež merať spotrebu energie pripojeného zariadenia Komunikuje cez ZigBee Aplikácia smart zásuvky AQARA je v angličtine a v nemčine Pracuje cez centrálnu jednotku

Produkt AQARA Smart zásuvka 3 ks #8709350 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Inteligentná domácnosť od značky AQARA, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Inteligentné zásuvky, patrí pod značku AQARA, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

AQARA Smart zásuvka 3 ks - parametre produktu

AQARA Smart zásuvka 3 ks - história ceny a dostupnosti

AQARA Smart zásuvka 3 ks - ďalšie zaujímavé produkty

AQARA Smart zásuvka 3 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?