Voltík Spoločenská hra Angličtina! Brnkačka!, ,22 x 16 x 3 cm, na batérie

Voltík Spoločenská hra Angličtina! Brnkačka!, ,22 x 16 x 3 cm, na batérie

Voltík Spoločenská hra Angličtina! Brnkačka!, ,22 x 16 x 3 cm, na batérie

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 12,53 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Voltík Spoločenská hra Angličtina! Brnkačka!, ,22 x 16 x 3 cm, na batérie - popis produktu

Angličtina! Brnkačka! spoločenská hra na batérie v krabici 22x16x3cm z kategórie Darčeky a hračky | Detské hry | Stolné hry kúpite na Kokiskashop.sk za 15.49 €. Výuková hračka jak pro všechny děti, které se začínají učit angličtinu, tak i pro pokročilejší, kteří si chtějí zopakovat 160 z nejčastěji používaných anglických slovíček z 16 různých oblastí – od základních čísel přes barvy až po jídlo, sport, povolání a přírodu… Na 16 výměnných listech naleznete vždy po deseti slovech z každé vybrané oblasti. Úkolem je přiřadit obrázek ke správnému anglickému slovíčku, které obrázek představuje. Při správném přiřazení se rozsvítí zelené světýlko. Všechna slovíčka jsou na listech doplněna správnou (psanou) anglickou výslovností. Hračka rovněž obsahuje slovníček s anglickými slůvky použitými na jednotlivých listech a jejich český překlad.Na baterie, v krabici 22 x 16 x 3 cm.Vložit baterie 2xAATechnické údaje:Roky 06Obsah balení:Angličtina! Brnkačka! společenská hra na baterie v krabici 22x16x3cmPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Elektrická výuková hračka ponúka deťom učenie sa anglických slovíčok zábavným spôsobom. K obrázku, znázorňujícímu význam slovíčka, dievčatká a chlapci přiřazujíí zodpovedajúce anglický text. Ak zvolí správne, rozsvieti sa zelené svetielko. Môžu si tak zopakovať alebo sa naučiť až 160 často používaných anglických slovíčok z 16 rôznych oblastí - od základných čísel cez farby až po jedlo, šport, povolania a prírodu. Všetky slovíčka sú na listoch uvedená so správnou písanú anglickú výslovnosťou.

Obsah balenia:

  • 16 listov so 160 obrázkami a 160 anglickými slovíčkami
  • slovníček s anglickými slovíčkami použitými na jednotlivých listoch a ich slovenský preklad

Kúpte deťom výučbovú hračku!

Vhodné pre deti od 5 rokov Rozmery: 22 x 16 x 3 cm Batérie: 2 x AA 1,5V (nie sú súčasťou balenia) Krajina pôvodu: ČR

Angličtina? Brnkačka! je výuková hračka pre všetky deti, ktoré sa začínajú učiť angličtinu, ale aj pre pokročilejších, ktorí si chcú zopakovať 160 najdôležitejších anglických slovíčok zo 16 rôznych oblastí - od základných čísel cez farby až po jedlo, šport, povolania a prírodu. Vhodné pre deti od 6 rokov.

Kvalitní Hra vzdelávacia Angličtina? Brnkačka! English? z kategorie Dom a záhrada | Hračky | Detské hry | Stolové a doskové hry | Vzdelávacie hry pre deti.

Produkt Voltík Spoločenská hra Angličtina! Brnkačka!, ,22 x 16 x 3 cm, na batérie je možné nájsť medzi produktmi v skupine Hračky pre deti, je v ponuke značky Svoboda, Teddies v ponuke e-shopu Market24.sk, Alza.sk, 4kids.sk, 4home.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Spoločenské hry, patrí pod značku Svoboda, Teddies, v ponuke predajcu Market24.sk, Alza.sk, 4kids.sk, 4home.sk a je určený unisex.

Produkt Voltík Spoločenská hra Angličtina! Brnkačka!, ,22 x 16 x 3 cm, na batérie patrí do skupiny produktov Hračky na záhradu, patrí značke Svoboda, Teddies, nájdete ho u predajcu Market24.sk, Alza.sk, 4kids.sk, 4home.sk a je navrhnutý unisex.

Produkt Voltík Spoločenská hra Angličtina! Brnkačka!, ,22 x 16 x 3 cm, na batérie má EAN kód 8594011650160.

Voltík Spoločenská hra Angličtina! Brnkačka!, ,22 x 16 x 3 cm, na batérie - parametre produktu

Voltík Spoločenská hra Angličtina! Brnkačka!, ,22 x 16 x 3 cm, na batérie - história ceny a dostupnosti

Voltík Spoločenská hra Angličtina! Brnkačka!, ,22 x 16 x 3 cm, na batérie - ďalšie zaujímavé produkty

Voltík Spoločenská hra Angličtina! Brnkačka!, ,22 x 16 x 3 cm, na batérie - ako nakúpiť najvýhodnejšie?