Alzákov Medvedík

Alzákov Medvedík

Alzákov Medvedík

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 8,80 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Alzákov Medvedík - popis produktu

Plyšová hračka Alzákov Medvedík:Alzákov Medvedík očarí aj vásPre všetkých malých aj veľkých fanúšikov, ktorí milujú nášho Alzáka, sme vyrobili plyšovú hračku. Iste ste si už všimli, že Alzák nikam nechodí bez svojho parťáka Medvedíka. Je mu verným priateľom, hoci nedosahuje Alzákovo rýchle tempo – v ich domácnosti sa tým nastoľuje určitá rovnováha.Urobí radosťkaždému dieťaťuAlzákov Medvedík dorástol do výšky 34 cm, je vyrobený z kvalitného materiálu príjemného na dotyk, ktorý nepúšťa chlpy a ani ich na seba nepriťahuje. Nie sú na ňom žiadne malé ani ostré časti, ktoré by deti mohli vdýchnuť alebo sa o ne poraniť. Ako hračka je teda veľmi bezpečný a nemusíte sa báť zveriť ho do rúk vašich ratolestí.Zaobstarajte si celú zbierku našich plyšákovNenechajte Medvedíka samotného, Alzák určite bude robiť spoločnosť nielen jemu, ale aj vám! Disponuje obľúbenými hláškami, ktoré poznáte z reklám, preto s ním zažijete aj veľa zábavy. Zaobstarať si môžete slovensky i slovensky hovoriacu hračku.Je vám Macko povedomý? Určite ste ho zaznamenali na niektorom z našich videíFotografie sú ilustračné, reálny vzhľad hračiek sa môže meniť.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Plyšové hračky, patrí pod značku ALZA, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt Alzákov Medvedík je možné nájsť medzi produktmi v skupine Interaktívne hračky, je v ponuke značky ALZA, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Plyšové medvedíky od značky ALZA v ponuke e-shopu Alza.sk.

Alzákov Medvedík - parametre produktu

Alzákov Medvedík - história ceny a dostupnosti

Alzákov Medvedík - ďalšie zaujímavé produkty

Alzákov Medvedík - ako nakúpiť najvýhodnejšie?