Alpina Nepal hnedé

Alpina Nepal hnedé

Alpina Nepal hnedé

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Alpina Nepal hnedé - popis produktu

Trekingové topánky Alpina Nepal hnedé:Trekingové topánky Alpina NepalTrekingové topánky Alpina Nepal sú ideálne na chôdzu po horách aj v náročnejšom teréne. Ponúkajú skvelé pohodlie a stabilitu. Chodidlá navyše udržia v suchu za všetkých podmienok.Turistická obuv Alpina Nepal udrží chodidlá v suchuTuristická obuv Alpina Nepal má vrchnú časť vyrobenú z kože. Membrána Sympatex chráni topánky pred vodou, udrží ich priedušné a vaše chodidlá v suchu. Gumová špička ochráni prsty pred kameňmi aj skrytými koreňmi. Outdoorové topánky Alpina Nepal tlmia nárazyOutdoorové topánky Alpina Nepal disponujú medzipodrážkou, ktorá zaistí optimálne tlmenie. K pohodlnému noseniu napomáha podšívka z textilu a kože.Alpina Nepal neprekvapí žiadny terénPodrážka Vibram vyniká perfektnou pevnosťou a postará sa o stabilný a istý krok, pretože poskytuje ideálnu trakciu a priľnavosť. V topánkach Alpina Nepal vás tak neprekvapí žiadny terén.Treková obuv Alpina Nepal je ideálna na túry aj prechádzkyNohy v topánkach zafixujete pomocou šnúrok, zatiaľ čo ich obúvanie uľahčuje pútko v pätovej časti. Treková obuv Alpina Nepal je skvelou voľbou na výstupy, túry a prechádzky. Kľúčové vlastnosti trekingových topánok Alpina NepalTrekingové topánky Alpina ideálne na výstupy, túry a prechádzkyVrchná časť je vyrobená z kožeMembrána Sympatex chráni outdoorové topánky pred vodou a udrží chodidlá v suchuGumová špička ochráni prsty pred kameňmi aj skrytými koreňmiMedzipodrážka zaistí optimálne tlmeniePodrážka Vibram vyniká perfektnou pevnosťou a poskytuje ideálnu trakciu a priľnavosťTuristická obuv Alpina Nepal sa zaväzuje pomocou šnúrokFarebné vyhotovenie: čierno-hnedé

Produkt Alpina Nepal hnedé je možné nájsť medzi produktmi v skupine Trekingové topánky od značky Alpina v ponuke e-shopu Alza.sk.

Alpina Nepal hnedé - parametre produktu

Alpina Nepal hnedé - história ceny a dostupnosti

Alpina Nepal hnedé - ďalšie zaujímavé produkty

Alpina Nepal hnedé - ako nakúpiť najvýhodnejšie?