Akupresúrna kamienková masážna podložka Veľkosť: 35 cm

Akupresúrna kamienková masážna podložka Veľkosť: 35 cm

Akupresúrna kamienková masážna podložka Veľkosť: 35 cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Akupresúrna kamienková masážna podložka Veľkosť: 35 cm - popis produktu

Akupresúrna kamienková masážna podložka sa skladá z farebných kamienkov, ktoré vďaka svojim tvarom a rozmiestneniu masírujú reflexné body nôh a zároveň ich prekrvujú. Na podložke sú uvedené krátke popisky k jednotlivým kamienkom uvádzajúce časti tela či orgány na ktoré pôsobia. Akupresúrna podložka je vybavená plastovými kamienkami rôznych rozmerov a tvarov. Počas masáže na nej sa v tele uvoľňujú endorfíny, ktoré zlepšujú náladu a majú pozitívny vplyv na telo. Táto podložka je veľmi účinná pri zmierňovaní napätia a pocitu ťažoby v chodidlách. Po cvičení na nej sa budete cítiť zrelaxovaný a pocítite znovunadobudnutú energiu. Podložka pozitívne pôsobí na celý organizmus, uvoľňuje napätia a odplavuje nahromadené toxíny. Vďaka svojim praktickým rozmerom a váhe je použiteľná v pohodlí domova či v zamestnaní, kde si môžete uľaviť od napätia či bolesti počas náročného dňa. Po masáži koberček jednoducho zrolujete. Podložka má dve časti (120/170cm): chodníček na prechádzanie sa a masáž chodidiel obrys chodidiel s vyznačenými reflexnými bodmi s popiskami Upozornenie: Balenie neobsahuje náhradné kamienky vzhľadom na vylepšenú technológiu lepenia.

Tento produkt nájdete v skupine Masážne podložky, patrí značke Huayuewei, nájdete ho u predajcu Fabulo.sk.

Produkt Akupresúrna kamienková masážna podložka Veľkosť: 35 cm patrí do skupiny produktov Akupresúrne podložky, patrí pod značku Huayuewei, nájdete ho v e-shope Fabulo.sk.

Akupresúrna kamienková masážna podložka Veľkosť: 35 cm - parametre produktu

Akupresúrna kamienková masážna podložka Veľkosť: 35 cm - história ceny a dostupnosti

Akupresúrna kamienková masážna podložka Veľkosť: 35 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Akupresúrna kamienková masážna podložka Veľkosť: 35 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?