Akupresúrná kamienková masážna podložka a healthy way

Akupresúrná kamienková masážna podložka a healthy way

Akupresúrná kamienková masážna podložka a healthy way

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Akupresúrná kamienková masážna podložka a healthy way - popis produktu

Ste unavení po náročnom dni a Vaše chodidlá sú ťažké a boľavé? Vyskúšajte túto akupresúrnu kamienkovú podložku. Kamienky na podložke príjemne masírujú a stimulujú reflexné oblasti chodidiel, uľavujú svalom a dodávajú energiu. Akupresúrna kamienková podložka posilňuje aj imunitu Vášho tela, pomáha pri bolestiach chrbta a hlavy. Doprajte si chvíľku pohodlie a relaxácie vďaka tejto originálnej podložke. Ideálny darček pre Vaše zdravie. Shanti Akupresúrna kamienková masážna podložka chodník a healthy way Výhody používania podložky: úľava od bolesti chrbta, krku, rúk, bokov a kĺbov zlepšenie krvného obehu fyzická a psychická relaxácia celého tela zníženie svalového tonusu zvýšenie hladiny endorfínov (hormóny šťastia) okysličovanie tela rýchlejšie zaspávanie priaznivý vplyv na psychiku   rozmer: 177x35cm material: 'kamienky' sú z plastu    

Produkt Akupresúrná kamienková masážna podložka a healthy way je možné nájsť medzi produktmi v skupine Masážne podložky, patrí značke B2bgifter, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Akupresúrne podložky, patrí pod značku B2bgifter, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Akupresúrná kamienková masážna podložka a healthy way - parametre produktu

Akupresúrná kamienková masážna podložka a healthy way - história ceny a dostupnosti

Akupresúrná kamienková masážna podložka a healthy way - ďalšie zaujímavé produkty

Akupresúrná kamienková masážna podložka a healthy way - ako nakúpiť najvýhodnejšie?