Voľne stojaca umývačka riadu AEG Mastery FFB65394ZM, A+++, 60 cm,

Voľne stojaca umývačka riadu AEG Mastery FFB65394ZM, A+++, 60 cm,

Voľne stojaca umývačka riadu AEG Mastery FFB65394ZM, A+++, 60 cm,

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Voľne stojaca umývačka riadu AEG Mastery FFB65394ZM, A+++, 60 cm, - popis produktu

Umývačka riadu AEG Mastery FFB65394ZM:Voľne stojacia umývačka riadu Mastery AEG FFB65394ZM ponúka množstvo inovácií, ktoré uľahčujú prácu v kuchyni. Umývačka riadu patrí do energetickej triedy D s emisnou hlučnosťou C. Variabilné nastavenie košov a príborová zásuvka umožňujú organizovať priestor v umývačke tak, aby ste umyli čo najväčší objem špinavého riadu. Prehľadný displej vás informuje o stave umývania.Kľúčové vlastnosti umývačky riadu Mastery AEG FFB65394ZMEnergetická trieda: DEmisie hluku prenášaného vzduchom: CUmývačka riadu AEG Mystery je vybavená invertorovým motorom s nízkou spotrebouJednoduché ovládanie prostredníctvom panelaUmývačka riadu Mastery AEG FFB65394ZM informuje o potrebe doplnenia čistiaceho prostriedku a leštidlaUmyje až 14 súprav špinavého riaduFlexibilne nastaviteľné priečky a pridaná hĺbkaTechnológia AirDry na sušenie bez zaschnutých kvapiekUmývací systém Satelliteclean je 3-krát účinnejší ako bežné umývačky riaduVyberte si 5 programov a 4 teplotné režimyFarebné vyhotovenie: striebornéV umývačke Mastery AEG FFB65394ZM umyjete všetko, čo potrebujeteZásuvka MaxiFlex ponúka variabilné ukladanie riadu. Umývačka riadu Mastery AEG pojme rôzne druhy riadu bez ohľadu na ich veľkosť a tvar. Flexibilne nastaviteľné priečky a pridaná hĺbka umožňujú uložiť aj vysoké náčinie.Hľadáte vybavenie do svojej novej kuchyne? Alebo chcete len variť rýchlo, moderne a ešte lacnejšie? Špičkový sporák Electrolux s indukčnou varnou zónou a multifunkčnou teplovzdušnou rúrou spája vysoký výkon, luxusný dizajn a množstvo užitočných funkcií, ktoré splnia požiadavky každého. Rúra má úžitkový objem 74 litrov a disponuje niekoľkými rôznymi funkciami vrátane grilu, ventilátora, spodného a horného ohrevu alebošpeciálneho programu pre rozmrazovanie. Vďaka sofistikovanej indukčnej technológii sa varné zóny zahrievajú len vtedy, keď na ne položíte varnú nádobu. Medzi výhody tejto technológie ohrevu patrí skutočnosť, že dno nádoby sa ohrieva priamo. Po odstránení tejto nádoby sa zóna vypne. Kontrolky prevádzky vás informujú o stave sporáka.Žiadne zaschnuté kvapkyUmývačka riadu 60 cm Mastery AEG FFB65394ZM je vybavená technológiou AirDry, vďaka ktorej môžete riad po skončení umývacieho cyklu odložiť na svoje miesto. Pred koncom cyklu sušenia sa dvierka otvoria na 10 cm a cirkulujúci vzduch vysuší riad. Vychutnajte si tichú činnosť voľne stojacej umývačky riadu Mastery AEG FFB65394ZMVoľne stojacia umývačka riadu Mastery AEG FFB65394ZM je vybavená tichým invertorovým motorom s nízkou spotrebou. Program Eco spotrebuje 10,5 litra vody na jeden umývací cyklus. Systém SATELLITECLEAN odvádza precíznu prácuUmývačka nezanecháva na riade žiadne nečistoty. Päť sprchovacích rovín a inteligentné satelitné rameno, ktoré sa pohybuje v rôznych uhloch, zabezpečujú dôkladné umytie špinavého riadu. Voľne stojacia umývačka riadu AEG Mastery AEG FFB65394ZM je 3-krát účinnejšia ako bežné umývačky riadu.  

Nastaviteľný priestor a pohodlné umývanie Vložte všetko do umývačky riadu vďaka zásuvke MaxiFlex. Je navrhnutá tak, aby pojala príbory a náčinie akejkoľvek veľkosti. Nech je veľké alebo má zvláštny tvar. Flexibilné deliace priečky a maximálna hĺbka zaisťuje upraviteľnosť každej náplne. Každý kus riadu ľahko vložíte a umyjete. Naraz. Výkonné umývanie riadu Zažite bezchybné umývanie riadu s funkcí SatelliteClean®. Toto ostrekovacie rameno má trikrát lepšie pokrytie, než je bežné. Pretože dvojito rotujúce rameno neustále mení uhol ostreku, dosiahne voda do každého kúta. Prirodzené sušenie Technológia AirDry vďaka cirkulácii vzduchu maximalizuje sušiaci výkon a zároveň minimalizuje spotrebu energie. Dvierka umývačky sa pred koncom sušiaceho cyklu pootvoria o 10 centimetrov, aby dovnútra vnikol vzduch, ktorý riad dosuší.

Umývačka riadu, Technológia: airdry; En. trieda: D; Počet sád: 14 Počet programov / teplôt: 5/4; Spotreba vody (l): 10,5 hlučnosť (dB): 46, Satelitné rameno: Áno; Príborová zásuvka: MaxiFlex; rozmery VxŠxH (mm): 850x600x625; Motor: Invertor motor so zárukou 10 rokov; Farba: Nerez

Tento produkt sa nachádza v kategórii Umývačky riadu, je v ponuke značky AEG vo veľkosti 850, farebná verzia je nerez.

Produkt Voľne stojaca umývačka riadu AEG Mastery FFB65394ZM, A+++, 60 cm, je možné nájsť medzi produktmi v skupine Umývanie riadu od značky AEG, vo veľkosti 850, farebná verzia je nerez.

Tento produkt nájdete v skupine Umývačky riadu voľne stojace, je v ponuke značky AEG vo veľkosti 850, farebná verzia je nerez.

Produkt Voľne stojaca umývačka riadu AEG Mastery FFB65394ZM, A+++, 60 cm, má EAN kód 7332543658275.

Voľne stojaca umývačka riadu AEG Mastery FFB65394ZM, A+++, 60 cm, - parametre produktu

Voľne stojaca umývačka riadu AEG Mastery FFB65394ZM, A+++, 60 cm, - história ceny a dostupnosti

Voľne stojaca umývačka riadu AEG Mastery FFB65394ZM, A+++, 60 cm, - ďalšie zaujímavé produkty

Voľne stojaca umývačka riadu AEG Mastery FFB65394ZM, A+++, 60 cm, - ako nakúpiť najvýhodnejšie?