Najnižšia cena za posledných 60 dní: 2,25 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Jedinečnosť kávy je ukrytá v chuti a vôni. Robusta zo šiesteho najväčšieho ostrova sveta sa môže chváliť oboma. Ešte než ochutnáte, uhranie vás skutočne silnou arómou s ľahkým náznakom palmového cukru. A chuť? Mimoriadna! Pôsobivé vyváženie horké a sladké je dotvárané atraktívnymi tónmi tabaku. Sumatra má milovníkom prvotriednej robusty rozhodne čo povedať.
Jedinečnosť kávy je ukrytá v chuti a vôni. Robusta zo šiesteho najväčšieho ostrova sveta sa môže chváliť oboma. Ešte než ochutnáte, uhranie vás skutočne silnou arómou s ľahkým náznakom palmového cukru. A chuť? Mimoriadna! Pôsobivé vyváženie horké a sladké je
Káva Jáva (Fine Robusta) je stredne-tmavo pražená zmes 100% robusty s vyšším obsahom kofeínu, lahodnej horkej chuti, s tónmi likéru a sladkých orechov. Pôvod: Jáva je káva s pôvodom, 100% robusta z ostrova Jáva v Indonézii. Kávy s pôvodom Zlaté Zrnko sú vyberané odborníkmi na
Jedinečnosť kávy je ukrytá v chuti a vôni. Robusta zo šiesteho najväčšieho ostrova sveta sa môže chváliť oboma. Ešte než ochutnáte, uhranie vás skutočne silnou arómou s ľahkým náznakom palmového cukru. A chuť? Mimoriadna! Pôsobivé vyváženie horké a sladké je
Jedinečnosť kávy je ukrytá v chuti a vôni. Robusta zo šiesteho najväčšieho ostrova sveta sa môže chváliť oboma. Ešte než ochutnáte, uhranie vás skutočne silnou arómou s ľahkým náznakom palmového cukru. A chuť? Mimoriadna! Pôsobivé vyváženie horké a sladké je
Jedinečnosť kávy je ukrytá v chuti a vôni. Robusta zo šiesteho najväčšieho ostrova sveta sa môže chváliť oboma. Ešte než ochutnáte, uhranie vás skutočne silnou arómou s ľahkým náznakom palmového cukru. A chuť? Mimoriadna! Pôsobivé vyváženie horké a sladké je
Jedinečnosť kávy je ukrytá v chuti a vôni. Robusta zo šiesteho najväčšieho ostrova sveta sa môže chváliť oboma. Ešte než ochutnáte, uhranie vás skutočne silnou arómou s ľahkým náznakom palmového cukru. A chuť? Mimoriadna! Pôsobivé vyváženie horké a sladké je
Pre kávu z Pobrežia Slonoviny sú typické chute orieškov a korenia. Táto robusta patrí k sortám výrazným, príjemne zemitým. Keď budete degustovať starostlivo, objavíte aj tóny sladkého karamelu. Západoafrická robusta je ideálna na prípravu domácej espresso zmesi – pridajte ju
Veľa kofeínu, veľa horkosti. Indická robusta je káva pre veľkých chlapcov a veľké dievčatá. Oceníte ju v prípade dlhých ciest, nudných porád alebo nočných smien. Ale nebojte sa, pod štipľavou chuťou sa odkrýva horká čokoláda a crema je priamo ukážková. Použite robustu
O robuste sa hovorí, že je drsnejšia a menej vrstevnatá. Až ochutnáte tú z Tanzánie regiónu Kagera, zmeníte názor. Je pravdou, že obsahuje viac kofeínu ako arabika, však v lahodnosti a jemnosti si s ňou nijako nezadá. Ekologicky certifikovaná Robusta Tanzania Bukoba BIO vyniká
Robusta z africkej krajiny Togo patrí ku kávam gurmánskym. Jej kakaová chuť s veľmi jemnou kyselinkou a čokoládovou arómou krásne doplní vašu obľúbenú arabiku. Ovšem pozor – táto robusta je výborná aj samostatne. Skúste ju pripraviť ako espresso, na filtri, alebo ako cold
Robusta je chuťovo výraznejšou sestrou arabiky. Obsahuje viac kofeínu a výborne sa hodí do espresso zmesí alebo na prípravu skutočne silnej šálky. Tóny Robusta Guatemala San Marcos vás budú baviť, či už ju využijete na primiešanie do arabiky, alebo na sólo degustáciu. Nájdete
Silná, harmonická a horko čokoládová kamerunská robusta si cestu na svetové trhy hľadá ľahko. Niekto hovorí, že si v ničom nezadá so skvelými kávami Južnej Ameriky, iní ju považujú za príkladom osobitosti. Vyskúšajte sami, kam kamerunskú krásavicu zaradíte. Pokiaľ sú
Plantážna robusta v BIO kvalite sa hodí pre chvíle, kedy potrebujete poriadnu dávku povzbudenia, alebo vtedy, keď hodláte trochu experimentovať. V prvom prípade ju pripravte samostatne, v druhom primiešajte k niektorej z arabík. V šálke na vás vždy bude čakať nápoj sladko
Pripravte si kávu a užívajte si vôňu aj chuť. Majú v sebe jedinečnú stopu plantáže, z ktorého pochádza, aj spôsob spracovania. Odrážajú sa v nich vlastnosti samotnej odrody. Presne ako znalci vína, rozpoznajú znalci kávy Robustu od Arabiky, Brazíliu od Etiópie. Nechajte svoje
Balijci za svoju kávu nevďačia Holanďanom, ako ich kolegovia na Jáve alebo Sumatre, ale obchodníkom zo susedného ostrova Lombok. Vysadenie prvých plantáží v oblasti Kintamani bol krok správnym smerom. Na kopcoch, v tieni pomarančovníkov, odvtedy dozrievajú plody so zrnami sladkej
Prvé sadenice kávy poslal do Indonézie vnútrozemský guvernér. Na prelome 17. a 18. storočia tak dal vzniknúť veľa plantážam, ich skvelú produkciu si vychutnávajú kávomilci po celom svete. Zrnká z vulkanického ostrova Jáva vynikajú výraznou a silnou chuťou. Tamojšia Robusta
Diamanty. Centrálnej konžskej provincii leží najväčšie svetové nálezisko priemyslových diamantov. A tiež tam zbierajú kávu, ktorú k vzácnemu pokladu môžeme smelo prirovnať. Nádherné pravidelné zrnká Robusty Kongo dávajú nápoj s plným telom, veľmi ľúbeznou horkosťou a
'Osviežuje pamäť a čistí kožu,' definoval kávu pred tisíckou rokov stredoveký perzský učenec Ibn Sinaja. V Európe bola najprv predávaná ako liek a len tak niekto si ho nemohol dovoliť. Až keď sa na trh dostalo kávy viac, znížila sa aj cena. Osviežujúci nápoj zažil boom. Dnes
V Ugande majú nielen senzačnú úrodnú pôdu a úžasne zručných farmárov, ale aj špeciálny úrad pre rozvoj kávového hospodárstva. To by samozrejme nestačilo, pokiaľ by pestovateľom a výrobcom chýbala radosť, poctivosť a túžba učiť sa nové veci. Našťastie nechýba. Preto
Macenta, nová spracovateľská stanica na juhovýchode Guiney, má veľké ciele. Chce vyrobiť najlepšiu robustu na svete. Ako sa jej to darí, môžete posúdiť sami. Robusta Guinea Lokpo chutí po mliečnej čokoláde s lieskovými orieškami. Perfektne sa hodí pre domáce espresso zmesi,
Indické kávy sú vyhľadávané pre svoju zaujímavú chuť, ktorú získavajú vplyvom vynikajúcej klímy a umiestnenia plantáží. Je to vďaka pôsobeniu teplého a vlhkého vzduchu, ku ktorému dochádza v Indii počas monzúnovej sezóny. Toto obdobie trvá niekoľko týždňov a v tomto
Už len kvôli miestu pôvodu by ste mali túto kávu ochutnať. Priviezli sme ju z ostrova Flores, ktorý nielenže má kvetinové meno, navyše produkuje kávu voňavú a sladkú. Miestna robusta dozrieva v tieni vysokých stromov, farmári ju pestujú v režime BIO a spracovávajú tradičným
Indická premývaná robusta hrá zásadnú úlohu v zostavovaní delikátnych kávových zmesí určených najmä pre taliansky trh. Väčšina espress, ktorá si dáte vlastne kdekoľvek v Európe, využíva jej úchvatne plnú a ľahko čokoládovú chuť a zároveň sa vďaka nej chváli
Dve áčka z Indie - jasná známka vysokej kvality. Stopercentná robusta s úžasnou cremou a plnou, mierne orieškovou chuťou, učaruje priaznivcom intenzívnych zážitkov i tým, čo radi experimentujú. Môžete ju primiešať k obľúbenej Arabice a kúzliť s pomermi oboch druhov do