Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Plantážna robusta v BIO kvalite sa hodí pre chvíle, kedy potrebujete poriadnu dávku povzbudenia, alebo vtedy, keď hodláte trochu experimentovať. V prvom prípade ju pripravte samostatne, v druhom primiešajte k niektorej z arabík. V šálke na vás vždy bude čakať nápoj sladko karamelový, ľahko čokoládový a príjemne ovocný. Mexická robusta je vyvážená a chuťovo bohatá.
Produkt ROBUSTA MEXICO CHIAPAS BIO - zrnková káva, 50g #8065486 patrí do skupiny produktov Zrnková káva, patrí značke Manu cafe, nájdete ho v e-shope ManuCafe.sk.
Produkt ROBUSTA MEXICO CHIAPAS BIO - zrnková káva, 50g #8065486 označuje EAN kód 8596632247958.
Kategória | Zrnková káva |
Značka | Manu cafe |
E-shop | ManuCafe.sk |
EAN | 8596632247958 |
Plantážna robusta v BIO kvalite sa hodí pre chvíle, kedy potrebujete poriadnu dávku povzbudenia, alebo vtedy, keď hodláte trochu experimentovať. V prvom prípade ju pripravte samostatne, v druhom primiešajte k niektorej z arabík. V šálke na vás vždy bude čakať nápoj sladko
Káva z mexického Chiapas sa pestuje v tieni. Najčastejšie pod banánovníkmi alebo korunami vysokých borovíc. Môže tak nielen dlhšie a pomalšie dozrievať. Kávovníky lepšie odolávajú škodcom a krajina si udržiava potrebnú vodu. Organické pestovanie vzhľadom na okolitú prírodu
Plantážna robusta v BIO kvalite sa hodí pre chvíle, kedy potrebujete poriadnu dávku povzbudenia, alebo vtedy, keď hodláte trochu experimentovať. V prvom prípade ju pripravte samostatne, v druhom primiešajte k niektorej z arabík. V šálke na vás vždy bude čakať nápoj sladko
Plantážna robusta v BIO kvalite sa hodí pre chvíle, kedy potrebujete poriadnu dávku povzbudenia, alebo vtedy, keď hodláte trochu experimentovať. V prvom prípade ju pripravte samostatne, v druhom primiešajte k niektorej z arabík. V šálke na vás vždy bude čakať nápoj sladko
Plantážna robusta v BIO kvalite sa hodí pre chvíle, kedy potrebujete poriadnu dávku povzbudenia, alebo vtedy, keď hodláte trochu experimentovať. V prvom prípade ju pripravte samostatne, v druhom primiešajte k niektorej z arabík. V šálke na vás vždy bude čakať nápoj sladko
Plantážna robusta v BIO kvalite sa hodí pre chvíle, kedy potrebujete poriadnu dávku povzbudenia, alebo vtedy, keď hodláte trochu experimentovať. V prvom prípade ju pripravte samostatne, v druhom primiešajte k niektorej z arabík. V šálke na vás vždy bude čakať nápoj sladko
Káva z mexického Chiapas sa pestuje v tieni. Najčastejšie pod banánovníkmi alebo korunami vysokých borovíc. Môže tak nielen dlhšie a pomalšie dozrievať. Kávovníky lepšie odolávajú škodcom a krajina si udržiava potrebnú vodu. Organické pestovanie vzhľadom na okolitú prírodu
Káva z mexického Chiapas sa pestuje v tieni. Najčastejšie pod banánovníkmi alebo korunami vysokých borovíc. Môže tak nielen dlhšie a pomalšie dozrievať. Kávovníky lepšie odolávajú škodcom a krajina si udržiava potrebnú vodu. Organické pestovanie vzhľadom na okolitú prírodu
Káva z mexického Chiapas sa pestuje v tieni. Najčastejšie pod banánovníkmi alebo korunami vysokých borovíc. Môže tak nielen dlhšie a pomalšie dozrievať. Kávovníky lepšie odolávajú škodcom a krajina si udržiava potrebnú vodu. Organické pestovanie vzhľadom na okolitú prírodu
Káva z mexického Chiapas sa pestuje v tieni. Najčastejšie pod banánovníkmi alebo korunami vysokých borovíc. Môže tak nielen dlhšie a pomalšie dozrievať. Kávovníky lepšie odolávajú škodcom a krajina si udržiava potrebnú vodu. Organické pestovanie vzhľadom na okolitú prírodu
Jediné, čo jej chýba, je kofeín. Mexická delikatesa spĺňa najvyššie nároky Gurmet a kávoznalcov. Hory dali tejto káve chuť šťavnatého ovocia, horkej čokolády a jemného tabaku, miestni ľudia sa postarali o dokonalé spracovanie každého zrnká. Na vás už je, vychutnávať si
Jediné, čo jej chýba, je kofeín. Mexická delikatesa spĺňa najvyššie nároky Gurmet a kávoznalcov. Hory dali tejto káve chuť šťavnatého ovocia, horkej čokolády a jemného tabaku, miestni ľudia sa postarali o dokonalé spracovanie každého zrnká. Na vás už je, vychutnávať si
Jediné, čo jej chýba, je kofeín. Mexická delikatesa spĺňa najvyššie nároky Gurmet a kávoznalcov. Hory dali tejto káve chuť šťavnatého ovocia, horkej čokolády a jemného tabaku, miestni ľudia sa postarali o dokonalé spracovanie každého zrnká. Na vás už je, vychutnávať si
Jediné, čo jej chýba, je kofeín. Mexická delikatesa spĺňa najvyššie nároky Gurmet a kávoznalcov. Hory dali tejto káve chuť šťavnatého ovocia, horkej čokolády a jemného tabaku, miestni ľudia sa postarali o dokonalé spracovanie každého zrnká. Na vás už je, vychutnávať si
Jediné, čo jej chýba, je kofeín. Mexická delikatesa spĺňa najvyššie nároky Gurmet a kávoznalcov. Hory dali tejto káve chuť šťavnatého ovocia, horkej čokolády a jemného tabaku, miestni ľudia sa postarali o dokonalé spracovanie každého zrnká. Na vás už je, vychutnávať si
O robuste sa hovorí, že je drsnejšia a menej vrstevnatá. Až ochutnáte tú z Tanzánie regiónu Kagera, zmeníte názor. Je pravdou, že obsahuje viac kofeínu ako arabika, však v lahodnosti a jemnosti si s ňou nijako nezadá. Ekologicky certifikovaná Robusta Tanzania Bukoba BIO vyniká
Preslávená káva z Mexica zavítala aj k nám. A my sa o ňu radi rozdelíme. Užite si tiež originálnu chuť jednodruhovej arabiky s mimoriadne silnou arómou. Príjemne vyváženými tónmi prebleskujú suché orechy kombinované s čokoládou. Plné telo a stredná acidita sú tým, čo
Indické kávy sú vyhľadávané pre svoju zaujímavú chuť, ktorú získavajú vplyvom vynikajúcej klímy a umiestnenia plantáží. Je to vďaka pôsobeniu teplého a vlhkého vzduchu, ku ktorému dochádza v Indii počas monzúnovej sezóny. Toto obdobie trvá niekoľko týždňov a v tomto
Už len kvôli miestu pôvodu by ste mali túto kávu ochutnať. Priviezli sme ju z ostrova Flores, ktorý nielenže má kvetinové meno, navyše produkuje kávu voňavú a sladkú. Miestna robusta dozrieva v tieni vysokých stromov, farmári ju pestujú v režime BIO a spracovávajú tradičným
Veľa kofeínu, veľa horkosti. Indická robusta je káva pre veľkých chlapcov a veľké dievčatá. Oceníte ju v prípade dlhých ciest, nudných porád alebo nočných smien. Ale nebojte sa, pod štipľavou chuťou sa odkrýva horká čokoláda a crema je priamo ukážková. Použite robustu
Pre kávu z Pobrežia Slonoviny sú typické chute orieškov a korenia. Táto robusta patrí k sortám výrazným, príjemne zemitým. Keď budete degustovať starostlivo, objavíte aj tóny sladkého karamelu. Západoafrická robusta je ideálna na prípravu domácej espresso zmesi – pridajte ju
Pripravte si kávu a užívajte si vôňu aj chuť. Majú v sebe jedinečnú stopu plantáže, z ktorého pochádza, aj spôsob spracovania. Odrážajú sa v nich vlastnosti samotnej odrody. Presne ako znalci vína, rozpoznajú znalci kávy Robustu od Arabiky, Brazíliu od Etiópie. Nechajte svoje
Robusta je chuťovo výraznejšou sestrou arabiky. Obsahuje viac kofeínu a výborne sa hodí do espresso zmesí alebo na prípravu skutočne silnej šálky. Tóny Robusta Guatemala San Marcos vás budú baviť, či už ju využijete na primiešanie do arabiky, alebo na sólo degustáciu. Nájdete
Robusta z africkej krajiny Togo patrí ku kávam gurmánskym. Jej kakaová chuť s veľmi jemnou kyselinkou a čokoládovou arómou krásne doplní vašu obľúbenú arabiku. Ovšem pozor – táto robusta je výborná aj samostatne. Skúste ju pripraviť ako espresso, na filtri, alebo ako cold