7280 DR Bábika BABY DOLL - lekárska sada

7280 DR Bábika BABY DOLL - lekárska sada

7280 DR Bábika BABY DOLL - lekárska sada

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 17,56 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

7280 DR Bábika BABY DOLL - lekárska sada - popis produktu

Bábika Polesie Bábika 24 cm s lekárskou sadou:Všetky deti sa rady hrajú s bábikami a predstavujú sa, aké by to bolo byť mamičkou. V prípade, že by ste chceli túto hračku svojmu dieťaťu zaobstarať, potom si zaslúži vašu pozornosť bábika Polesie. Bábika s podobou bábätka naučí rôzne rodičovské zručnosti aj starostlivosť o druhých. Materiálom bábiky je plast. Bábika pre deti je vysoká 24 cm. Bábika je skvelou voľbou pre deti od 3 rokov. Hlavné prednosti bábiky Polesie Bábika 24 cm s lekárskou sadou Bábika Polesie býva jednou z najobľúbenejších hračiek Má podobu naozajstného bábätka Umožní rozvíjať jemnú motoriku a premýšľanie Na výrobu slúži plast Jej ruky a nohy sú ohybné Výška bábiky pre deti zodpovedá 24 cm Bábika Polesie je ideálna pre deti od 3 rokov Bábika Polesie je zdrojom nekonečnej zábavy Interaktívna bábika obsahuje výnimočné funkcie a je precízne spracovaná. Pohyblivé končatiny prinášajú viac herných možností, obliecť bábiku alebo ju posadiť tak nebude problém. Súčasť balenia: osobné predmety

Roztomilá bábika potrebuje starostlivú mamičku, aby sa o ňu mohla postarať. Očarujúce dieťa si určite ukradne srdce každej malej mamičky a stane sa jej najlepším priateľom a spoločníkom počas prechádzok.

Produkt 7280 DR Bábika BABY DOLL - lekárska sada označuje EAN kód 4810344078308.

7280 DR Bábika BABY DOLL - lekárska sada - parametre produktu

7280 DR Bábika BABY DOLL - lekárska sada - história ceny a dostupnosti

7280 DR Bábika BABY DOLL - lekárska sada - ďalšie zaujímavé produkty

7280 DR Bábika BABY DOLL - lekárska sada - ako nakúpiť najvýhodnejšie?