6492 DR Drevený vozík - MY FIRST CAR - 2. Trieda

6492 DR Drevený vozík - MY FIRST CAR - 2. Trieda

6492 DR Drevený vozík - MY FIRST CAR - 2. Trieda

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 29,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

6492 DR Drevený vozík - MY FIRST CAR - 2. Trieda - popis produktu

Chodítko, ktoré uľahčí vášmu dieťaťu prvé kroky. Dobre poslúži aj v neskoršom veku ako vozík pre obľúbené hračky a ako prvé počítadlo. Chôdza s chodítkom pomáha vášmu drobcovi zostať vzpriamený, keď sa učí chodiť. Chodítko je stabilnou oporou pre dieťa, ktoré sa učí chodiť. Je to bezpečnejšia voľba ako podopieranie a šplhanie sa po nábytku pri prvých krokoch.Chodítko má drevené prvky a výrezy imitujúce bočné okná alebo svetlá automobilu. Okrem toho, že dieťaťu uľahčí učenie sa chodiť, umožní mu aj prepravu všetkých najdôležitejších hračiek. Okrem funkcie chodítka jen hračka vybavená prvkami, ktoré stimulujú hmatový dotyk a rozvíjajú senzorickú integráciu batoľaťa.Chodítko obsahuje:3 rady farebných korálok počítadlaPrevodové stupne na bočnej strane vozidlaPohyblivé písmená na druhej strane„Hodiny“ s pohybujúcimi sa ručičkamiKeď bude dieťa staršie, môže chodítko používať ako kočík pre obľúbenú bábiku alebo iné hračky.Rozmery:Chodítko: 35 cm x 30 cm x 53 cm / dĺžka x šírka x výškaBalenie: 31,5 cm x 7,7 cm x 50 cm / dĺžka x šírka x výška

Kočík pre bábiky Drevený kočík abakus auto na hranie:Takmer všetky malé princezné sa hrajú na mamičku a starajú sa o svoje bábiky. Ak ich v tejto úlohe chcete podporiť, zvoľte pre ne vhodné hračky. Kočík pre bábiky IKONKA je ideálnou voľbou. Ide o golfový kočík, ktorý nadchne svojou ľahkosťou. Malej mamičke sa bude dobre jazdiť v teréne a praktické je aj jeho prípadné skladovanie. Otočné kolieska sú zárukou ľahkého manévrovania a dievčatko si bude pochvaľovať jednoduché riadenie. Bude obľúbenou hračkou detí od 3 rokov. Rozmery kočíka pre bábiky 53 × 30 × 35 cm (v × š × d). Hlavné prednosti kočíka pre bábiky Drevený kočík abakus auto na hranie Kočík pre bábiky IKONKA patrí k obľúbeným hračkám dievčatiek Golfový kočík je ľahký a šikovne uskladniteľný Otočné predné kolieska na ľahké manévrovanie Ideálny pre deti od 3 rokov Detský kočík pre bábiky IKONKA meria 53 × 30 × 35 cm (v × š × d) je viacfarebný Obsah balenia: doplnky

Produkty ponúkame v nižšej cene, pretože majú na pár miestach poškodený náter a drobné poškodenia, čo však nijako neobmedzuje ich plnú funkčnosť. Naviac jedná sa o produkt z dreva, takže je vozík možné čiastočne zreparovať. Rozsah poškodenia nájdete v produktových fotografiách.

Produkt 6492 DR Drevený vozík - MY FIRST CAR - 2. Trieda patrí do skupiny produktov Drevené hračky, je v ponuke značky DR, IKONKA, KIK, Toys Group v ponuke e-shopu Najlepsiehracky.sk, Darcekovy-raj.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Hračky do kočíka, patrí značke DR, IKONKA, KIK, Toys Group, nájdete ho u predajcu Najlepsiehracky.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt 6492 DR Drevený vozík - MY FIRST CAR - 2. Trieda popisuje EAN kód 5903039705982.

6492 DR Drevený vozík - MY FIRST CAR - 2. Trieda - parametre produktu

6492 DR Drevený vozík - MY FIRST CAR - 2. Trieda - história ceny a dostupnosti

6492 DR Drevený vozík - MY FIRST CAR - 2. Trieda - ďalšie zaujímavé produkty

6492 DR Drevený vozík - MY FIRST CAR - 2. Trieda - ako nakúpiť najvýhodnejšie?