Pojazdný obchod so zmrzlinou a bábikou

Pojazdný obchod so zmrzlinou a bábikou

Pojazdný obchod so zmrzlinou a bábikou

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 24,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pojazdný obchod so zmrzlinou a bábikou - popis produktu

Pojazdný obchod so zmrzlinou a s bábikou je veľká roztomilá súprava, ktorá poteší každé dievčatko. Sada obsahuje: BábikaKuforMedveďKefaHrebeňMiesto na podávanie dezertov Šišky, kopčeky zmrzliny, farebné krémyRiad a príbory 1. Pojazdný obchod so zmrzlinou slúži všetkým bábikám a plyšovým medveďom. Obchod je možné zložiť a presunúť na iné miesto. Kolesá stojana sa otáčajú. Rozložený stojan je vybavený všetkým príslušenstvom potrebným na kladenie dezertov, vrátane príborov a lyžičiek zmrzliny. Hygiena je veľmi dôležitá, preto je mobilná zmrzlináreň vybavená aj malým kohútikom. Zmrzlináreň hrá veselú melódiu a rozsvieti sa a pozve malých zákazníkov na sladké dobroty. 2. Roztomilá bábika v zástere bude stáť pri ovládacích prvkoch zmrzlinovej stanice. Jej dlhé blond vlasy môže váš drobec česať podľa želania pomocou priloženého príslušenstva.Bábika spieva svoju milovanú pieseň, ktorú sa Vaše dieťa rýchlo naučí. Bábika má tiež malého spoločníka - roztomilého plyšového medvedíka.Ak chce bábika vyraziť na vzrušujúci výlet, môže si zbaliť svojho plyšového medveďa a ďalšie nevyhnutné doplnky do príručného kufra a je pripravená na výlet.Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Rozmery:Rozmery balenia: 65,5 cm x 12 cm x 38 cm Rozložený obchod: 45 cm x 16 cm x 38 cm Výška bábiky: 32cmNapájanie:Bábika: 3 x AAA, 1,5 V (nie sú súčasťou balenia)Obchod: 2 x AAA, 1,5 V (nie sú súčasťou balenia)

Bábika KIK Bábika cukrárka s vozíkom 32 cm:Nespútaná okamžite očarí svojou osobnosťou všetky malé aj veľké rebelky a rebelov. Na prvý pohľad zaujme svojím vzhľadom aj skvelým outfitom, ktorý je vycibrený do posledného detailu. Zaujímavé vyhotovenie dotvára rovnako aj blond farba vlasov. Na jej výrobu slúži plast. Bábika pre deti je vysoká 32 cm. Aby všetky funkcie a efekty fungovali, je potrebných 5 AAA batérií, ktoré však nie sú súčasťou balenia. Bábika urobí radosť deťom od 3 rokov. Hlavné prednosti bábiky KIK Bábika cukrárka s vozíkom 32 cm Bábika KIK osloví všetkých rebelov a rebelky Deti učia byť kreatívnymi, podporuje ich zručnosť aj empatiu Farba vlasov je blond Na jej výrobu slúži plast Vie ohnúť ruky aj nohy Prekvapí vydávaním zvukov Jej osvetlenie deti očarí a poskytne pocit bezpečia Jej smiech dokáže rozveseliť každého všetkých naokolo Výška bábiky pre deti dosahuje 32 cm Bábika KIK nadchne deti od 3 rokov Aby všetky funkcie a efekty fungovali, je potrebné kúpiť 5 AAA batérií Bábika KIK umožní objavovať nové spôsoby zábavy Interaktívna bábika je úplne jedinečná. Pohyblivé končatiny prinášajú viac herných možností, deti tak môžu s bábikou lepšie manipulovať. Medzi jej prednosti patrí vydávanie zvukov. Integrovaný svetelný zdroj v bábike vytvára čarovnú atmosféru. Jej smiech má kúzelnú silu a dokáže rozveseliť každého naokolo.

Veľká roztomilá sada hračiek, ktorá si ukradne srdce vášho dieťaťa!

Sada obsahuje:

  • bábika

  • kufor

  • medveď

  • zrkadlo

  • hrebienok

  • hrebeň

  • stojan na servírovanie dezertov (pre vlastnú montáž)

  • mafiny, kopčeky zmrzliny, farebné krémy

  • riady a príbory

Špecifikácia:

  • Rozmery balenia: 65,5 x 38 x 12 cm
  • Výška bábiky: 32 cm
  • Zdroj napájania:

- bábika: 3 x AAA, 1,5 V (nie je súčasťou balenia)

- pozícia: 2 x AAA, 1,5 V (nie je súčasťou balenia)

K inštalácii batérie potrebujete skrutkovač (nie je súčasťou balenia).

Zmrzlinový vozík je ideálna hračka pre deti ktoré milujú koláčiky a zmrzlinu. Nechajte svoje dieťa hrať sa na predavačku alebo zákazníčku. Zmrzlinový vozík obsahuje zvukové a svetelné efekty, ktoré upútajú pozornosť malých zákazníkov.

Produkt Pojazdný obchod so zmrzlinou a bábikou patrí do skupiny produktov Hračky pre deti, je v ponuke značky DR, KIK, Toys Group v ponuke e-shopu Najlepsiehracky.sk, Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Hračky do kočíka, patrí značke DR, KIK, Toys Group, nájdete ho u predajcu Najlepsiehracky.sk, Alza.sk.

Produkt Pojazdný obchod so zmrzlinou a bábikou má EAN kód 5903039716445.

Pojazdný obchod so zmrzlinou a bábikou - parametre produktu

Pojazdný obchod so zmrzlinou a bábikou - história ceny a dostupnosti

Pojazdný obchod so zmrzlinou a bábikou - ďalšie zaujímavé produkty

Pojazdný obchod so zmrzlinou a bábikou - ako nakúpiť najvýhodnejšie?