Stromový domček kúpeľová sprcha na hračky

Stromový domček kúpeľová sprcha na hračky

Stromový domček kúpeľová sprcha na hračky

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stromový domček kúpeľová sprcha na hračky - popis produktu

Vodná stanica do vody Stromový domček kúpeľová sprcha na hračky:Kľúčové vlastnosti hračky do vody pre deti Stromový domček kúpeľová sprcha na hračkyHračka do vody pre deti IKONKA zabaví dieťa pri kúpaní a pomáha rozvíjať jeho schopnostiUnikátna vodná stanica, ktorou preteká voda jednotlivými časťamiDokáže striekať voduVďaka protišmykovým prvkom bude držať na hladkom povrchuHračka do vody pre bábätká IKONKA urobí radosť deťom od 6 mesiacov Na jej výrobu bol použitý materiál, akým je plast

Rozprávkovo farebný domček na strome, v ktorom žijú roztomilé vtáčiky, ukradne každému dieťaťu srdce. Domček sa veľmi ľahko používa. Skvelá hračka, ktorá poskytne veľa radosti pri kúpaní.

Produkt Stromový domček kúpeľová sprcha na hračky patrí do skupiny produktov Hračky do vody od značky DR, IKONKA, nájdete ho u predajcu Darcekovy-raj.sk.

Produkt Stromový domček kúpeľová sprcha na hračky má EAN kód 5903039721425.

Stromový domček kúpeľová sprcha na hračky - parametre produktu

Stromový domček kúpeľová sprcha na hračky - história ceny a dostupnosti

Stromový domček kúpeľová sprcha na hračky - ďalšie zaujímavé produkty

Stromový domček kúpeľová sprcha na hračky - ako nakúpiť najvýhodnejšie?