Vzdelávacia zmyslová kocka kontrastná mäkká hmatová

Vzdelávacia zmyslová kocka kontrastná mäkká hmatová

Vzdelávacia zmyslová kocka kontrastná mäkká hmatová

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 14,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vzdelávacia zmyslová kocka kontrastná mäkká hmatová - popis produktu

Edukačná hračka Vzdelávacia zmyslová kocka kontrastná mäkká hmatová:Malá mäkká kocka v kontrastných farbách s rôznymi povrchmi sa hodí predovšetkým pre batoľatá. Rôzne textúry použité na stenách kocky stimulujú hmat, hrkajúce prvky sluch a kontrastné farby zrak. Čiernobiele farby sú pre batoľatá, ktoré ešte nemajú plne vyvinutý zrak, najlepšou voľbou. Pokiaľ si deti kocku obľúbia, vďaka háčiku ju môžete upevniť napríklad na kočík a mať ju tak všade so sebou. Vzdelávacia zmyslová kocka je vhodná pre deti už od narodenia. Hračka je vyrobená z polyestru, takže sa vám bude dobre udržiavať.Kľúčové vlastnosti vzdelávacej zmyslovej kockyMäkká vzdelávacia kocka je vhodná už od narodeniaStimuluje hmat, sluch aj zrakVďaka háčiku je možné vzdelávaciu kocku kamkoľvek upevniťVyrobená z príjemného materiáluRozmery: 13 × 13 × 13 cm

Produkt Vzdelávacia zmyslová kocka kontrastná mäkká hmatová patrí do skupiny produktov Kreatívne hračky, vyrába ho značka IKONKA, nájdete ho v e-shope Darcekovy-raj.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Didaktické hračky, patrí značke IKONKA, nájdete ho u predajcu Darcekovy-raj.sk.

Produkt Vzdelávacia zmyslová kocka kontrastná mäkká hmatová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Náučné hračky, patrí pod značku IKONKA, v ponuke predajcu Darcekovy-raj.sk.

Produkt Vzdelávacia zmyslová kocka kontrastná mäkká hmatová má EAN kód 5903039725775.

Vzdelávacia zmyslová kocka kontrastná mäkká hmatová - parametre produktu

Vzdelávacia zmyslová kocka kontrastná mäkká hmatová - história ceny a dostupnosti

Vzdelávacia zmyslová kocka kontrastná mäkká hmatová - ďalšie zaujímavé produkty

Vzdelávacia zmyslová kocka kontrastná mäkká hmatová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?