5537 DR Detská nafukovačka so strieškou - Žralok

5537 DR Detská nafukovačka so strieškou - Žralok

5537 DR Detská nafukovačka so strieškou - Žralok

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 15,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

5537 DR Detská nafukovačka so strieškou - Žralok - popis produktu

Nafukovací matrac žralok so strieškou hoci má veľké zuby, je úplne neškodný. Zoberie vaše dieťa na fantastickú cestu cez hlbiny mora. Nebojte sa, vaše dieťa bude v žraločej tlame úplne v bezpečí a zažije len zábavou. S týmto čarovným, nafukovacím stvorením bude každý výlet na vode fanatickým a nezabudnuteľným dobrodružstvom. Matrac je vybavený praktickou odnímateľnou strechou, ktorá ochráni malého prieskumníka pred škodlivým slnečným žiarením. Pohodlné sedadlo s otvormi na nohy zaistí pohodlie a bezpečnosť používania. Matrac je navyše vybavený pohodlnými madlami. Jedinečný tvar upúta pozornosť dieťaťa a povzbudí ho k plávaniu v mori, v bazéne, rieke či jazere.Technické údaje:Rozmery matraca: 96 cm x 78 cm x 70 m,Hrubka PVC: 0,3 mmVnútorný priemer: 25 cmPriemer otvoru na nohy: 10 cmVýška striešky od sedu: 40 cmRozmery balenia: 25cm x 19cm x 4cmVhodná pre deti od 3-6 rokovmaximálna hmotnosť dieťaťa: 23 kgMatrac je určený len na použitie vo vode v hĺbke, ktorá umožňuje dieťaťu cítiť dno a pod dozorom dospelej osoby.

Nafukovačka pre batoľatá v tvare žraloka je ideálnym spôsobom ako udržať svoje dieťa v bezpečí, nie len pred utopením, ale aj pred nebezpečným slnečným žiarením.

Produkt 5537 DR Detská nafukovačka so strieškou - Žralok patrí do skupiny produktov Hračky do vody od značky DR, Toys Group, nájdete ho u predajcu Darcekovy-raj.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Detské matrace od značky DR, Toys Group, nájdete ho u predajcu Darcekovy-raj.sk.

Produkt 5537 DR Detská nafukovačka so strieškou - Žralok označuje EAN kód 5903039727823.

5537 DR Detská nafukovačka so strieškou - Žralok - parametre produktu

5537 DR Detská nafukovačka so strieškou - Žralok - história ceny a dostupnosti

5537 DR Detská nafukovačka so strieškou - Žralok - ďalšie zaujímavé produkty

5537 DR Detská nafukovačka so strieškou - Žralok - ako nakúpiť najvýhodnejšie?