BESTWAY - Detská nafukovacia vesmírna loďka so strieškou 107x112 cm

BESTWAY - Detská nafukovacia vesmírna loďka so strieškou 107x112 cm

BESTWAY - Detská nafukovacia vesmírna loďka so strieškou 107x112 cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 14,03 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BESTWAY - Detská nafukovacia vesmírna loďka so strieškou 107x112 cm - popis produktu

Nafukovací čln so strieškou je určený pre deti od 3 rokov.

Dievčatá a chlapci sa môžu hrať na riadení plavby volantom. Bazénik je vhodný na spestrenie kúpania ako v bazéne, tak v rybníku aj mori.

Značka Bestway súvisí s letom, uvoľnením a letnými radovánkami. Ponúka širokú škálu nafukovacích bazénov a príslušenstva, ako sú lehátka, člny, lopty, rukávy a okuliare do vody. Pre deti potom predovšetkým hračky v rôznych podobách vodných zvierat.

Prednosti:

  • ľahká skladovateľnosť, vhodné na cesty
  • poistné ventily, ktoré zabránia vyfúknutiu
  • samostatné vzduchové komory, strieška
  • nafukovacie pohodlné dno

Kúpte deťom nafukovací čln Bestway!

Vhodné pre deti od 3 rokov Materiál: vinyl Maximálna nosnosť: 45 kg

Nafukovací čln Bestway Nafukovací čln so strieškou:Vodné radovánky milujú takmer všetky deti. Spestrite im túto zábavu a kúpte im nafukovací kozmický čln Bestway. Rodičia aj deti určite ocenia, že farebná nafukovačka Space Splash Baby Boat má nad sebou striešku, ktorá malých „vodičov“ ochráni pred slniečkom. Vyrobená je z kvalitného vinylu a vhodná pre deti od 3 rokov. Bestway Nafukovací čln so strieškou dostanete v boxe.Kľúčové vlastnosti nafukovacieho člna so strieškou BestwayLodička Space Splash Baby Boat od Bestway spestrí deťom zábavu vo vodeNafukovačka do vody má tvar kozmickej lode a vesmírne motívyČln má nad sebou striešku chrániacu malých „vodičov“ pred slniečkomVodná hračka je určená pre deti od 3 rokovNafukovacia loď Bestway je zabalená v boxeRozmery: 1,7 × 1,12 mMateriál: vinyl

Detský nafukovací čln Bestway. Krásna farebný detský čln v tvare vesmírnej lode so strieškou, ktorá chráni dieťa pred slnečnými lúčmi. Všetky deti milujú šantenie vo vode, preto im doprajte báječné leňošenie vo vode. VLASTNOSTI:- bezpečnostné bočné plaváky- pevný materiál- strieška na ochranu pred slnkom- nafukovacia podlaha člna- volant s klaksónom Rozmery a parametre:- hmotnosť 0,24 mm- Rozmery 107 x 112 cm- hmotnosť 1,02 kg Sada obsahuje:- čln- farebné balenie

Užite si leto s rodinou a vyskúšajte zabaviť svoje deti s touto fantastickou nafukovacou atrakciou v podobe vesmírnej rakety.

Tento produkt nájdete v skupine Hračky do vody od značky BESTWAY, nájdete ho u predajcu Alza.sk, Darcekovy-raj.sk, Market24.sk, AndreaShop.sk a je navrhnutý unisex.

Produkt BESTWAY - Detská nafukovacia vesmírna loďka so strieškou 107x112 cm popisuje EAN kód 6941607308462.

BESTWAY - Detská nafukovacia vesmírna loďka so strieškou 107x112 cm - parametre produktu

BESTWAY - Detská nafukovacia vesmírna loďka so strieškou 107x112 cm - história ceny a dostupnosti

BESTWAY - Detská nafukovacia vesmírna loďka so strieškou 107x112 cm - ďalšie zaujímavé produkty

BESTWAY - Detská nafukovacia vesmírna loďka so strieškou 107x112 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?