2v1 Walker + učebný stôl so svetlom a hudbou #26658

2v1 Walker + učebný stôl so svetlom a hudbou #26658

2v1 Walker + učebný stôl so svetlom a hudbou #26658

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

2v1 Walker + učebný stôl so svetlom a hudbou - popis produktu

Interaktívny stolík 2v1 Walker + učebný stôl so svetlom a hudbou: Interaktívna chodúľka a stôlInteraktívny stôl 2v1 Walker sa ľahko premení z chodúľky na vzdelávací stolček, hru na košíkovú alebo hudobnú hračku s klavírom. Hračku si užije každé dieťa od 12 mesiacov. Kúpte svojim deťom interaktívnu hračku, ktorá ich zabaví na celé hodiny a podporí rozvoj ich hrubej aj jemnej motoriky. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! ROZMERY CHODÚĽKY42 × 42 × 43 cm FARBAModrá PRE DETI12 mesiacov a viac Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Interaktívny  výukový stolček WalkerInteraktívny stôl 2v1 Walker zaujme deti svojimi zvukmi. V tele pána kraba je zabudovaný klavír, na ktorom môžu vyťukávať jednotlivé tóny. Nad krabom deti objavia ďalšie štyri morské živočíchy, ktoré vydávajú rôzne melódie. Na šnúrkach sú umiestnené zaujímavé geometrické tvary, s ktorými možno manipulovať. Farebné ozubené kolieska podporujú rozvoj jemnej motoriky detí. V mušli si deti budú čítať ako v obrázkovej knihe. Na boku stolčeka je umiestnený basketbalový kôš s loptami.  Bezpečná chôdza s chodúľkou WalkerInteraktívny stôl 2v1 Walker v okamihu premeníte na chodúľku, ktorá pomôže dieťaťu s nácvikom chôdze v období, kedy si nie je ešte isté. Kolieska sú vybavené protišmykovou úpravou, takže sa deti budú cítiť bezpečne aj na klzkom povrchu. Celková hmotnosť chodúľky je približne 2 kg. Rozmery klavíra sú 18 × 13 × 3,5 cm a výška stolčeka je 21,5 cm. Panel zaberá plochu 31 × 28 cm. Interaktívny stôl 2v1 Walker funguje na 3× AAA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Kľúčové vlastnosti interaktívneho stola 2v1 Walker Interaktívny stôl 2v1 Walker možno prebudovať na chodúľkuVhodné pre deti od 12 mesiacovObsahuje klavír, morské živočíchy, geometrické tvary, farebné ozubené kolieska, knihu v tvare mušle a basketbalový kôš s loptičkami.Hmotnosť chodúľky je 2 kgKolieska sú vybavené silikónovou protišmykovou úpravouHračka funguje na 3× AAA batérie (nie sú súčasťou balenia)

Produkt 2v1 Walker + učebný stôl so svetlom a hudbou #26658 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Interaktívne hračky, je v ponuke značky Chiroo.

2v1 Walker + učebný stôl so svetlom a hudbou - parametre produktu

2v1 Walker + učebný stôl so svetlom a hudbou - história ceny a dostupnosti

2v1 Walker + učebný stôl so svetlom a hudbou - ďalšie zaujímavé produkty

2v1 Walker + učebný stôl so svetlom a hudbou - ako nakúpiť najvýhodnejšie?