Didaktický stolík Activity Table Little Smoby s funkciami na vývoj jemnej motoriky od 12 mes

Didaktický stolík Activity Table Little Smoby s funkciami na vývoj jemnej motoriky od 12 mes

Didaktický stolík Activity Table Little Smoby s funkciami na vývoj jemnej motoriky od 12 mes

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 40,97 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Didaktický stolík Activity Table Little Smoby s funkciami na vývoj jemnej motoriky od 12 mes - popis produktu

SMOBY - Little Smoby Multifunkčný hrací stôl, Pre deti od: 12 mesiacov Všestranný hrací stôl Little Smoby Activity so svojimi početnými funkciami sľubuje vzrušujúce herné dobrodružstvo pre deti od 12 mesiacov. Táto interaktívna výuková hračka pozýva deti k objavovaniu a skúmaniu. Veľa farebných herných prvkov priťahuje pozornosť tých najmenších a trénuje motorické a sluchové zručnosti. V hre na rozpoznávanie tvarov sa stavebné kamene zasúvajú do príslušných otvorov. Malá guľôčková dráha s rampou vás pozýva k hre a skúšaniu, rovnako ako motorická slučka, tri rohy a prak, pomocou ktorého je možné loptu katapultovať do vzduchu.Malé otočné zrkadlo završuje výkonné funkcie herného stola. Rozmery produktu (D׊×V): 47 × 47 × 53,2 cm.

Didaktické hračky pre najmenších v prvotriednej kvalite od Smoby. Didaktický stolík s funkciami na vývoj jemnej motoriky je vhodný pre deti od 1 roka.

Produkt Didaktický stolík Activity Table Little Smoby s funkciami na vývoj jemnej motoriky od 12 mes patrí do skupiny produktov Hračky pre deti, je v ponuke značky Smoby, farebný variant je tyrkysová v ponuke e-shopu 4kids.sk, AndreaShop.sk, Mackoviahracky.sk, Alza.sk, Darcekovy-raj.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Interaktívne hračky, je v ponuke značky Smoby, farebné prevedenie je tyrkysová, v ponuke predajcu 4kids.sk, AndreaShop.sk, Mackoviahracky.sk, Alza.sk, Darcekovy-raj.sk a je vhodný unisex.

Produkt Didaktický stolík Activity Table Little Smoby s funkciami na vývoj jemnej motoriky od 12 mes patrí do skupiny produktov Hudobné hračky, je v ponuke značky Smoby, farebné prevedenie je tyrkysová v ponuke e-shopu 4kids.sk, AndreaShop.sk, Mackoviahracky.sk, Alza.sk, Darcekovy-raj.sk a je vhodný unisex.

Produkt Didaktický stolík Activity Table Little Smoby s funkciami na vývoj jemnej motoriky od 12 mes označuje EAN kód 3032161403038.

Didaktický stolík Activity Table Little Smoby s funkciami na vývoj jemnej motoriky od 12 mes - parametre produktu

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery47*47*54 cm
Farbatyrkysová
Set produktovNie
KategóriaStoly, Hračky, Hračky pre deti, Interaktívne hračky, Hudobné hračky, Didaktické hračky, Malé stolíky
ZnačkaSmoby
Farbatyrkysová
Určenieunisex
E-shop4kids.sk, AndreaShop.sk, Mackoviahracky.sk, Alza.sk, Darcekovy-raj.sk
EAN3032161403038

Didaktický stolík Activity Table Little Smoby s funkciami na vývoj jemnej motoriky od 12 mes - história ceny a dostupnosti

Didaktický stolík Activity Table Little Smoby s funkciami na vývoj jemnej motoriky od 12 mes - ďalšie zaujímavé produkty

Didaktický stolík Activity Table Little Smoby s funkciami na vývoj jemnej motoriky od 12 mes - ako nakúpiť najvýhodnejšie?